Grootste online tuinmachine winkel van Nederland.
WIJ LEVEREN OOK IN BELGIË
VOOR INDICATIE LEVERTIJD MACHINES, NEEM CONTACT MET ONS OP!

Blog List

Meest verkochte houtklovers

4.13 MEEST VERKOCHTE HOUTKLOVERS

Met een houtklover worden boomstammen gekloofd. Kloven houdt in dat het hout in stukken gebroken wordt; het hout wordt gespleten. Gebruikt voor bijvoorbeeld  brandhout. Een houtklover werkt zeer doelgericht en het is een stuk veiliger en minder belastend dan kloven met een bijl. Tegenwoordig heeft de EU nieuwe veiligheidsnormen voor houtklovers ingesteld. De nieuwe modellen moeten voldoen aan hogere veiligheidseisen.  Zo zijn nieuwe modellen beschermt door kappen. Een hutklover wordt ook wel  een houtkliever, kloofmachine, houtkloofmachine of kliefmachine genoemd.



DE VOLGENDE MERKEN HOUTKLOVERS HEBBEN WIJ IN ONS ASSORTIMENT:

  • Lumag
  • GTM
  • Ergofix
  • Bell Pickpine



DE 3 MERKEN HOUTKLOVERS DIE HET MEEST VERKOCHT / GEZOCHT WORDEN

  • Lumag heeft zeer krachtige elektrische (230 volt en 400 volt) en benzine houtkloofmachines. De machines variëren qua kloofkracht van 5 ton tot 30 ton. Hoe meer kloofkracht de kloofmachine heeft, hoe harder, dikker en taaier het hout mag zijn. Lumag heeft zowel horizontale als verticale houtklovers.
  • GTM Professional heeft een uitgebreid programma technische producten voor het onderhoud van tuin & park en handige machines voor onder andere houtbewerking.  Gemotoriseerd gereedschap van professionele kwaliteit voor elke tuinliefhebber.  GTM  heeft zowel horizontale als verticale houtklovers en met een drukkracht van 5 tot 7 ton.
  • Bell Pickpine  is onderdeel van het Italiaanse Bell. Specialist in hydraulische houtkloofmachines voor de land- en bosbouw. En staat bekend om de hoogwaardige kwaliteit. Bell Pickpine kent een aantal modellen houtklovers. Robuuste kloofmachine op verrijdbaar onderstel,  kantelbaar kloofbed, met een uitklapbare klooftafel. Houtklover met tractor hydrauliek: Horizontale- in tractor driepuntshefinrichting opgehangen kloofmachine. Horizontaal verrijdbaar, of met een hoog onderstel waardoor staande kan worden gekloofd, compleet met opvangtafel. Wij hebben niet alle modellen op de site staan.

 

 

 

 

Terug naar overzicht "Houtklovers / houtversnipperaars / hakselaars vragen"

Lees verder

Meest verkochte hakselaars en versnipperaars

4.12 MEEST VERKOCHTE HAKSELAARS EN VERSNIPPERAARS

Het tuinafval omzetten in iets bruikbaars? Met een hakselaar / versnipperaar zet u al uw tuinafval om in bruikbaar compost of gewoon tuinsnippers. Ze zijn er in diverse uitvoeringen en diverse maten, elektrische of benzine aangedreven . Voor dun tuinafval tot zelfs bomen! De keuze zal afhangen van de hoeveelheid en het soort snoeiafval dat u wenst te verwerken. Een hakselaar wordt ook wel een versnipperaar genoemd: u stopt er takken in en de hakselaar versnijdt ze tot kleine houtsnippers.


ELEKTRISCHE HAKSELAARS

Een elektrische hakselaar wordt het meest gebruikt door consumenten. Genoeg vermogen voor de kleine takken en het onkruid dat in de gemiddelde tuin aanwezig is. De machines beschikken meestal over een lang snoer, waardoor het stopcontact goed te bereiken is. Een verlengsnoer is natuurlijk ook altijd een optie. De elektrische hakselaars maken namelijk minder herrie en stoten ook geen uitlaatgassen uit.


DE VOLGENDE MERKEN ELEKTRISCHE HAKSELAARS HEBBEN WIJ IN ONS ASSORTIMENT:

  • Eliet
  • GTM
  • Cramer
  • Lumag
  • Stiga



DE 3 MERKEN ELEKTRISCHE HAKSELAARS DIE HET MEEST VERKOCHT / GEZOCHT WORDEN:

  • Eliet  is een bekend merk onder de hakselaars. Ontwikkelt en bouwt innovatieve, hoogwaardige en unieke machines voor een breed scala werkzaamheden in groenonderhoud.  Opvallend zijn de hakselaars door hun unieke en esthetisch design. Een versnipperaar met een inkijkbare versnipperkamer en een kunststof-composiet versnipperkamer. Met een lage en comfortabele invoerhoogte. Door het snijproces volgens het Hakbijlprincipe™, worden snippers intens gekneusd en uitgerafeld. Tevens zijn de machines met de standaard geïntegreerde opvangzak zeer handig en schoon tijdens het werk. . Ineengeklapt wordt het volume van de machine gehalveerd, wat uitermate handig is om deze op te bergen. 
  • GTM Professional heeft een uitgebreid programma technische producten voor het onderhoud van tuin & park. Voor de particuliere en groenbewuste tuinliefhebber. GTM heeft een 2 tal elektrische hakselaars. Allebei voorzien van een stevig onderstel en grote wielen. Gemakkelijk verplaatsbaar. Naast gemak staat ook veiligheid centraal bij deze houtversnipperaars. Zo beschikt de machine over een overbelastings- en overhittingsbeveiliging om de motor te beschermen.
  • Lumag heeft in zijn assortiment veel verschillende hakselaars, waaronder ook een elektrische hakselaar. Door allerlei veiligheidsvoorzieningen is het zeer veilig met deze machine te werken. De krachtige 5500 Watt motor zorgt ervoor dat zelfs takken tot 120mm verhakseld kunnen worden. De grote en extra lange vultrechter maakt het vullen van de machine zeer eenvoudig.  Een machine die alles versnippert van takken tot snoeiafval. De machine kan op eigen terrein eenvoudig verplaatst worden door de grote luchtbanden en trekhaak aansluiting (alleen transport op eigen terrein is toegestaan).




BENZINE HAKSELAARS 

Een hakselaar op benzine is een goede keuze wanneer uw tuin wat groter is en u wilt ook op andere locaties hout kunnen versnipperen. Bovendien beschikken deze versnipperaars vaak over meer vermogen, waardoor u ook grotere takken kunt versnijden.


DE VOLGENDE MERKEN BENZINE HAKSELAARS HEBBEN WIJ IN ONS ASSORTIMENT:

  • Eliet
  • GTM
  • Lumag
  • Masport
  • Caravaggi


DE 3 MERKEN BENZINE HAKSELAARS DIE HET MEEST VERKOCHT / GEZOCHT WORDEN:

  • Eliet  is een bekend merk onder de hakselaars. Ontwikkelt en bouwt innovatieve, hoogwaardige en unieke machines voor een breed scala werkzaamheden in groenonderhoud. Degelijke machines die hun geld meer dan waard zijn.  Hakselaars voor particulier of professioneel gebruik. Eliet kent een aantal series waaronder de Minor en de Maestro. Gepatenteerd ELIET hakbijlprincipe voor razendsnel verkleinen van alle soorten tuinafval. Veilig, compact, zeer wendbaar en snel.  Sommige modellen hebben een opvangzak / bak en een grote en brede invoertrechter.  Voorzien van wielen, zodat de hakselaar / versnipperaar makkelijk te verplaatsen is. Het is waar dat het een feest is om met een Eliet hakselaar aan het werk te gaan.
  • GTM Professional heeft een uitgebreid programma technische producten voor het onderhoud van tuin & park, waaronder hun hakselaars / versnipperaars.  Stevig onderstel en een transporthendel waardoor de compacte machines gemakkelijk verplaatsbaar is en door de smalste tuinopening gaat. Hakselaars op wielen, rupsbanden of als opbouw verkrijgbaar. Naast gemak staat ook veiligheid centraal bij deze houtversnipperaars van GTM. Zo bevat de opening van de invoertrechter rubberen flappen die voorkomen dat resten van het ingevoerde materiaal er terug uit komen. Er zijn ook modellen met een brede invoer.
  • Lumag heeft in zijn assortiment veel verschillende hakselaars. Geschikt voor particulier en (semi-) professioneel gebruik. De hakselaars van Lumag hebben één grote invoer trechter. De grote en extra lange vultrechter maakt het vullen van de machine zeer eenvoudig. Zijn verkrijgbaar op wielen met of zonder trekhaak aansluiting (alleen transport op eigen terrein is toegestaan). Uiteraard kunt u door allerlei veiligheidsvoorzieningen zeer veilig met deze machines werken.  Door de motoraandrijving kunt u de machine overal gebruiken en bent u niet afhankelijk van een stroomvoorzieningpunt. Zeer goede prijs kwaliteitsverhouding.

 

BOOMSTRONKEN FREES

De boomstronkenfrees  (ook wel stobbenfrees of wortelfrees genoemd)  freest de boomstronk en wortels in de grond tot kleine snippers. Deze verteren daarna snel tot humus. Een boomstronk verwijderen met een stobbenfrees is de meest doeltreffende, veilige en rendabele methode om een stronk uit de grond te verwijderen.

 

Wij hebben momenteel 3 modellen die wij aanbieden:

  • Lumag  heeft een stronkenfrees of stobbenfrees  waarmee  u boomstronken en wortels kunt weg frezen. De wortels kunt u tot een diepte 235mm onder het maaiveld wegfrezen en de boomstronk zelf tot 600mm boven het maaiveld. Doordat u tot 600mm hoog kunt wegfrezen is het niet nodig dat uw kettingzaag bij het zagen in aanraking te komt met de bodem/zand.
  • Caravaggi is reeds meer dan 75 jaar actief in het produceren van BIO-hakselaars, houtversnipperaars, composteringsmachines en een volledig gamma machines voor speciale toepassingen. Het volledige productieproces - ontwerp / productie / testen - vindt plaats in in noord Italië.Caravaggi heeft een uiterst sterke reputatie als fabrikant van professionele machines, waardoor zij momenteel hun volledig gamma machines wereldwijd exporteren.
  • Toro stronkenfrees SGR-13, model 22619, is zo compact en wendbaar dat u er ook moeilijk te bereiken stronken mee kunt mulchen. Het uitgebalanceerde ontwerp en de gebruiksvriendelijke bediening verzekert gebruiksgemak voor zowel professionele gebruikers als particulieren die op zoek zijn naar een huurmachine. Als wereldwijde leverancier van machines voor onder andere het onderhoud van het gazon helpt Toro zijn klanten bij het bewerken van golf- en sportterreinen en openbare groenplaatsen. Zowel commerciële en thuisgebruikers als voor landbouwers.

 

 

 

Terug naar overzicht "Houtklovers / houtversnipperaars / hakselaars vragen"

 

 

Lees verder

Meest verkochte stokzagen en hoogsnoeiers

3.15 STOKZAGEN EN HOOGSNOEIERS


Voor takken die hoger in de boom zitten om deze te kunnen bereiken is een stokzaag een uitkomst. Een stokzaag is een takkenzaag die op een lange stok gemonteerd is.  Geen ladder of trap nodig om takken van bomen te zagen. De zaag is aan het uiteinde vaak voorzien van een grote uitstekende punt, zodat de zaag aan de tak blijft hangen. Daar waar stokken vroeger van hout of staal gemaakt waren zijn moderne stokzagen gemaakt van aluminium of glasfiber. Dit vanwege de arbowetgeving. Veel stokken zijn uitschuifbaar, dit om het transport van de stokzaag te vergemakkelijken.

Er zijn stokzagen en hoogsnoeiers op benzine en accu. Ook in multitool verkrijgbaar, zoals een heggenschaar op steel voor de hoge heggen en snoeizaag op steel voor de takken.


DE VOLGENDE MERKEN STOKZAGEN EN HOOGSNOEIERS  HEBBEN WIJ IN ONS ASSORTIMENT:

  • Husqvarna
  • Ego
  • Greenworks
  • Fiskars
  • Pellenc
  • Echo
  • Stiga

 

DE 3 MERKEN STOKZAGEN EN HOOGSNOEIERS  DIE HET MEEST VERKOCHT / GEZOCHT WORDEN:

  • Fiskars is bekend om zijn hoogsnoeiers / snoeischaren.  Als u liefhebber bent van tuinieren, wilt u voor elk karwei het beste gereedschap. Met hoogsnoeiers  van Fiskars gaat het u gemakkelijk af. Meer kracht, minder inspanning. Fiskars heeft verschillende modellen om uit te kiezen. In lengte en schaar (rekening houdend met takdikte).
  • Husqvarna  Een benzine stoksnoeizaag van Husqvarna is gemakkelijk te manoeuvreren en vormt een krachtig hulpmiddel dankzij de snelle acceleratie. De stoksnoeizagen van Husqvarna zijn zo ontwikkeld dat ze minder brandstof verbruiken en minder schadelijke stoffen uitstoten. Dit is aangenaam voor uw werkomgeving, maar ook voor het milieu als geheel. Met een functie Smart Start® start u de zaag moeiteloos en snel, terwijl het inertie evenwichtswiel zorgt voor minder trillingen en daarmee voor betere zaagprestaties. Husqvarna heeft naast benzine ook hoogsnoeiers op accu.
  • Pellenc  Professionele krachtige hoogsnoei kettingzagen op accu. Met telescopische carbonsteel dat zelfs tot 300 cm hoogte bereik heeft. Voor moeiteloos op hoogte snoeien. Ultra licht. Uitzonderlijk stil. Door de unieke combinatie van de hoogrendement elektromotor met de Pellenc hoogvermogen accutechniek tot een volle werkdag of langer inzetbaar op een acculading. Met een draaibare kop en automatische kettingspanner. Snel en eenvoudig toegang tot tandwiel en ketting met ingebouwde inklapbare sleutel. Pellenc is wel duurder in de aanschaf maar met een snelle terug verdiend tijd door grote besparing op brandstofverbruik. Tot 30 % extra besparing op kettingolie dankzij nauwkeurige elektronische regeling. Geen benzinestank en uitstoot van schadelijke stoffen.

 

 

 

 

Terug naar overzicht "Heggenscharen vragen"

Lees verder

Meest verkochte multitools

3.14 MULTITOOLS

De naam zegt het eigenlijk al, de multitool: multifunctioneel en daardoor inzetbaar voor veel verschillende handelingen. Een multitool is voorzien van een aandrijvingsmechanisme waarop verschillende werktuigen op gezet kunnen worden. Hierdoor is de multitool inzetbaar voor onder andere maaien, zagen, heggenknippen ,graskantensteken, etc.  Natuurlijk is ieder model anders en afhankelijk van het type apparaat dat u kiest, kunnen de toepassingsmogelijkheden van een multitool verschillend zijn. Er zijn multitools op benzine en accu verkrijgbaar bij ons.


DE VOLGENDE MERKEN MULTITOOLS  HEBBEN WIJ IN ONS ASSORTIMENT:

  • Ego
  • Greenworks
  • Husqvarna
  • Echo
  • Stiga

 

DE 3 MERKEN MULTITOOLS DIE HET MEEST VERKOCHT / GEZOCHT WORDEN:

 

  • Ego accu 56 volt multitool - één basismachine met veel verschillende hulpstukken. Zo bent u klaar voor elke klus. En omdat u voor het koppelen zelf geen sleutels nodig hebt, kunt u snel en gemakkelijk hulpstukken verwisselen. Ego heeft verschillende Multitool sets met de basismachine. Uiteraard kunt u de tools ook los kopen. Hulpstukken van Ego:  trimmerdeel, bosmaaier deel , graskantensnijder deel, heggenschaar deel, snoeizaag deel en een verlengstuk. Ego heeft voor al deze tools een handige opbergtas om deze makkelijk te vervoeren.
  • Greenworks heeft een accu multitool dat bestaat uit alleen een accu takkenzaag en heggenschaar op steel (longreach, langbereik) één steel en twee machines. Een zeer krachtige accu takkenzaag en heggenschaar met een langbereik. Greenworks heeft ook sets waarbij de accu (‘s) en lader zijn inbegrepen. De accu die u in deze multitool gebruikt kunt u uiteraard ook gebruken in de andere accu machines van Greenworks met hetzelfde voltage.
  • Stiga heeft een aantal multitool sets , zowel op accu als één op benzine. De multitool op benzine bestaat uit een grastrimmer deel, bosmaaier deel, heggenschaar en een snoeizaag deel en de basismachine. De multitools op accu bestaan uit de basismachine, een heggenschaar deel en een snoeizaag deel. De accu die u in deze multitool gebruikt kunt u uiteraard ook gebruiken in de andere accu machines van Stiga met hetzelfde voltage.

 

 

 

Terug naar overzicht "Heggenscharen vragen"

Lees verder

Meest verkochte elektrische heggenscharen

3.13 ELEKTRISCHE HEGGENSCHAREN

De elektrische heggenschaar wordt aangedreven door veelal een 220 volt elektrische motor. Om deze te gebruiken dient u een verlengsnoer te gebruiken. Met een elektrische heggenschaar kunt u  snel en eenvoudig de heg snoeien. Een elektrische heggenschaar is uitermate geschikt voor de kleine tot middelgrote heg.

Door de aansluiting op netstroom staan deze heggenscharen garant voor een constante werking, zodat u zonder onderbrekingen kunt snoeien. Elektrische heggenscharen werken snel, gemakkelijk én nauwkeurig.

Zorg na afloop, voordat u de heggenschaar weglegt, dat u het schaarblad goed reinigt en het hars wordt verwijderd. Gebruik hiervoor speciale harsverwijderaar.


DE VOLGENDE MERKEN ELEKTRISCHE HEGGENSCHAREN HEBBEN WIJ IN ONS ASSORTIMENT:

  • Metabo
  • Echo
  • Stiga


DE 3 MERKEN ELEKTRISCHE HEGGENSCHAREN DIE HET MEEST VERKOCHT / GEZOCHT WORDEN:


  • Metabo is één van de sterkste merken wat betreft de elektrische heggenscharen. Kwalititatief hoogwaardig, betrouwbaar en duurzaam. Snel en veilige snoeien. De schaar is door de diamant geslepen messen scherp en geschikt voor professioneel gebruik. De schaar zit in een opbergkoker en heeft aanstootbeschermer. Deze laatste beschermt u tijdens gebruik en de koker zorgt dat u de schaar veilig kunt opbergen. De schaar is servicevriendelijk door de kabelwisselkap. Metabo heeft veel elektrische heggenscharen waar u uit kan kiezen. Lengte van het blad, mesafstand en de dikte van de takken die u kunt snoeien. De schaar is zeer licht waardoor er makkelijk mee te werken is. De ergonomisch gevormde beugelgreep en de optimale positie van het zwaartepunt zorgen ervoor dat u makkelijk werkt met de schaar. De tegenlopende schaarmessen zorgen voor een rustige loop. Goede prijs kwaliteitsverhouding! En veel verschillende lengtes zaagbladen en vermogen om uit te kiezen.
  • De elektrische heggenschaar van ECHO is ontwikkeld voor duurzaam gebruik en uitstekend uitgebalanceerd. Essentieel hierbij is een lichtgewicht tandwielkast, geharde messen en een antivibratiesysteem zodat de trillingen voor de gebruiker tot een minimum worden beperkt. Door het ergonomisch ontwerp zijn de heggenscharen van ECHO gemakkelijk te gebruiken en kunt u langer en productiever werken. Tot nu toe heeft Echo één model elektrische heggenschaar. Goede prijs kwaliteitsverhouding!
  • Stiga heeft op dit moment ook één model elektrische heggenschaar. Deze is zeer goed uitgebalanceerd. Uitstekend verstelbare handgreep, praktisch in gebruik in alle posities. Met het laser-cut 67 cm mes met een knipcapaciteit van 29 mm kunt u dikkere en hardere takken knippen. Prijs kwaliteitsverhouding is goed.

 

 

 

 

Terug naar overzicht "Heggenscharen vragen"

 

Lees verder

Meest verkochte benzine heggenscharen

3.12 BENZINE HEGGENSCHAREN

Heggenscharen zijn ideaal voor in de tuin, of uw haag nu een kleine, in het oog springende blikvanger is of een groot, weelderig groeiend meesterwerk. En als dat nodig is kunt u lang doorwerken. Zorg na afloop, voordat u de heggenschaar weglegt, dat u het schaarblad goed reinigt en het hars wordt verwijderd. Gebruik hiervoor speciale harsverwijderaar.  En laat zo nu en dan het schaarblad slijpen , zodat u bij de volgende klus veilig en goed door kan werken. En het is natuurlijk beter voor de plant dat er een schone wond ontstaat.

Veelal hebben de benzine heggenscharen een 2Takt benzine motor waarbij u de brandstof zelf moet mengen met speciale 2Takt meng olie of u kunt de al voorgemengde aspen gebruiken .


DE VOLGENDE MERKEN BENZINE HEGGENSCHAREN HEBBEN WIJ IN ONS ASSORTIMENT:

  • Echo
  • Husqvarna
  • Iseki
  • Stiga
  • Hitachi


DE 3 MERKEN BENZINE HEGGENSCHAREN DIE HET MEEST VERKOCHT / GEZOCHT WORDEN:

  • Een Husqvarna benzine heggenschaar is veilig, comfortabel en universeel inzetbaar. De achterste handgreep is verstelbaar zodat u de bovenkant en zijkanten van uw haag kunt knippen, en met de uitschuifbare schaar kunt u verder reiken. Omdat de machine instelbaar is, is het werk ook minder vermoeiend.
    Husqvarna heggenscharen zijn voorzien van een stopknop met automatische terugkeerfunctie. Dit betekent dat de stopknop automatisch terugkeert naar de startpositie als u uw machine uitschakelt, waardoor u gemakkelijker kunt starten. Zo is uw heggenschaar altijd klaar voor gebruik.
    De effectieve trillingsdempers op deze heggenscharen absorberen trillingen en ontzien uw armen en handen. Dankzij de motorpositie worden de uitlaatgassen van u afgeleid en voor nog meer comfort hebben al de modellen zachte handgrepen. Husqvarna heeft ook stokheggenscharen, handig wanneer uw heg wat hoger is en het is makkelijker en veiliger werken dan op een ladder.
  • De ECHO heggenscharen zijn ontwikkeld voor duurzaam gebruik en uitstekend uitgebalanceerd. Essentieel hierbij zijn een lichtgewicht tandwielkast, geharde messen en een antivibratiesysteem zodat de trillingen voor de gebruiker tot een minimum worden beperkt. Door het ergonomisch ontwerp zijn deze heggenscharen gemakkelijk te gebruiken en kunt u langer en productiever werken. Voor de particulier en ook speciale heggenscharen voor de professionals. Voldoende keus uit verschillende lengtes van schaarbladen en vermogen. Echo heeft ook heggenscharen op steel, handig voor de hoge heggen. Geen gedoe meer op trappen en ladders. Prijs kwaliteitsverhouding is zeer goed.
  • ISEKI benzine heggenscharen zijn een “must” voor mooi gesnoeide hagen. De heggenschaar voor de vakman. Voorzien van een Mitsubishi TLV24V motor met een vermogen van 24 cc. Er is een keuze tussen meslengtes van 56, 58 of 69 cm en een draaibaar of vast handvat. Prijs kwaliteitsverhouding is goed.

 

 

 

Terug naar overzicht "Heggenscharen vragen"

Lees verder

Meest verkochte heggenscharen

3.11 MEEST VERKOCHTE ACCU HEGGENSCHAREN

Accuheggenscharen zijn ontworpen voor gebruikers die een milieuvriendelijk, maar toch krachtig apparaat willen voor het snoeien van de haag thuis. Deze machines bieden prima snoeiprestaties en de voordelen van een accu heggenschaar : geen kabels of benzine en minder trillingen, geluid en onderhoud.

Werken met een accu gaat echt niet langzamer. Deze lichtgewicht heggenscharen met krachtige accu kunt u heerlijk lang doorwerken.

U kunt uit verschillende voltages accu’s kiezen. Elk merk heeft zijn eigen verscheidenheid in voltages. En tevens hebben de meeste merken met accu heggenscharen keuze uit lengte van het schaarblad. Er bestaan modellen met een draaibare handgreep, wat erg handig is zodat u in de juiste houding kan snoeien. De draaibare achterhandgreep vereenvoudigt zowel verticaal als horizontaal snoeien.

 Zorg na afloop, voordat u de heggenschaar weglegt, dat u het schaarblad goed reinigt en het hars wordt verwijderd. Gebruik hiervoor speciale harsverwijderaar.

DE VOLGENDE MERKEN ACCU HEGGENSCHAREN HEBBEN WIJ IN ONS ASSORTIMENT:

  • Pellenc
  • Husqvarna
  • Ego
  • Stiga
  • Echo
  • Greenworks

Dit zijn de merken die wij leveren voor accu heggenscharen, merken kunnen uitgebreid worden, dit omdat veel merken ook accu in hun assortiment toevoegen.

De verschillen in merken liggen vooral in het aantal voltage en kracht dat deze machines leveren. Daar zit ook het prijsverschil in.


DE 3 MERKEN ACCU HEGGENSCHAREN DIE HET MEEST VERKOCHT / GEZOCHT WORDEN:

  • EGO heggenscharen hebben een goed uitgebalanceerd ontwerp voor een comfortabelere bediening, een dubbelzijdig mes, lasergesneden diamantgeslepen messen voor precies en glad snoeien. Het grote snijvermogen betekent dat u ook grotere heggen met dikkere takken en stammen kunt aanpakken. Mes bescherming voorkomt beschadiging door hekken en muren. De handbescherming voorkomt letsel en de elektrische veiligheidsrem stopt de messen wanneer u de aan knop loslaat. Aangedreven door een ARC-Lithium accu van 56 Volt die even krachtig is als een benzinemotor. U zult versteld staan hoeveel heggen u met één acculading kunt snoeien. Zelfs hoveniers kiezen voor Ego tuingereedschap! Prijs kwaliteitsverhouding ligt zeer goed.
  • Husqvarna  heeft accu heggenscharen die comfortabel en duurzaam zijn, bieden krachtige prestaties zonder directe uitstoot. Veilig, gemakkelijk starten via het intuïtieve toetsenbord, efficiënte borstelloze motor met savE ™ -functie voor extra looptijd en langdurige Li-ion-accu, maakt het een uitstekende keuze voor huiseigenaren. Husqvarna heeft modellen met een stille werking: het geluidsniveau van deze machines loopt tot 13 dB (A) lager dan een benzine-machine -dat is een enorm verschil. Een vermindering van 3 dB (A) wordt doorgaans ervaren als een halvering van het geluidsniveau. Dit maakt het werk een stuk aangenamer voor u - en kunt u gerust werken op de meeste openbare terreinen.
  • Greenworks heeft veel keus in accu heggenscharen, zowel hand als stokheggenscharen. En de keuze in voltage is ruim.  Zoals 40 volt, 60 volt, 80 en 82 volt. Hoe hoger het voltage hoe krachtiger de machine. Alle accu’s van Greenworks zijn te gebruiken in alle Greenworks accu machines. De prijs van Greenworks accu machines is zeer aantrekkelijk.  En er zijn vele voordeelsets waar de accu en lader al zijn inbegrepen.

 

 

 

Terug naar overzicht "Heggenscharen vragen"

Lees verder

Meest verkochte handgereedschap en snoeigereedschap

3.10 MEEST VERKOCHTE HAND & SNOEIGEREEDSCHAP 

Voor het snoeien van struiken, bomen en planten heeft u goed gereedschap nodig. Zorg altijd dat u het juiste snoeigereedschap voor de juiste klus gebruikt, zodat u de planten niet verwondt. We hebben een uitgebreid assortiment in snoeischaren, takkenscharen, snoeizagen, bijlen, harken, schoffels, bezems, palenboren en spades. Heeft u het juiste gereedschap al? Snoeigereedschap voor elke snoeiklus is er geschikt snoeigereedschap te vinden. Let bij de aanschaf van snoeigereedschap goed op het gewicht en of het past bij het formaat van uw handen. Koop daarnaast liever gereedschap van goede kwaliteit, dat werkt prettiger en het gaat langer mee.

DE VOLGENDE MERKEN HAND & SNOEIGEREEDSCHAP HEBBEN WIJ IN ONS ASSORTIMENT:

  • Husqvarna
  • Pellenc
  • Felco
  • ASR
  • Fiskars
  • Berger
  • Talen Tools
  • Bahco

 

DE 3 MERKEN HAND & SNOEIGEREEDSCHAP DAT HET MEEST VERKOCHT / GEZOCHT WORDT:

  • PELLENC levert onder andere snoeigereedschap, alles op accu. Makkelijk werken zonder stank en geluidsoverlast of snoeren. De prijzen van Pellenc ligt wel een stuk hoger dan ander snoeigereedschap. Pellenc is een premium merk in professionele tuin- en parkmachines. 
  • Het merk FELCO is bekend om zijn snoeischaren, takkenscharen, boomzagen en hoveniersmessen. een grote naam d bij de professionele gebruikers in kwekerijen, bij hoveniers en gemeenteplantsoenen diensten zeer bekend is.  Felco Zwitserse precisie instrumenten die zich kenmerken door hun unieke kwaliteit en daarom altijd bovenaan het verlanglijstje van zowel de professionele gebruiker als de hobbyist staan. Felco is tevens uitvinder van het driehoekknipsysteem wat wordt toegepast bij hun misschien bij het grote publiek wat minder bekende Kabelscharen. Prijs kwaliteitsverhouding ligt goed. Felco levert bijvoorbeeld ook losse scharen en messen wanneer deze vevangen moeten worden.
  • FISKARS, de schaar met de oranje handvatten is één van Fiskars bekendste producten. Fiskars heeft alle gereedschappen die u nodig heeft voor het onderhouden van tuin en terras, snoeien, vegen en opruimen. Fiskars heeft een uitgebreide serie snoeischaren, takkenscharen, zagen en snoeigiraffes voor alle snoeiwerkzaamheden in de tuin.  De nieuwe PowerGear X™ Snoeigiraffes van Fiskars zijn speciaal ontworpen voor meer snijkracht op grote - en minder grote - hoogte. De telescoopversie reikt zelfs tot een hoogte van maximaal 6 meter. Licht van gewicht. Kortom, werken met Fiskar maakt van tuinieren een feest. Prijs kwaliteitsverhouding ligt zeer goed.

 

 

 

 

Terug naar overzicht "Heggenscharen vragen"

Lees verder

Meest verkochte benzine bladblazers

6.12 MEEST VERKOCHTE BENZINE BLADBLAZERS / BLADZUIGERS

 

Bij deze bladblazers en bladzuigers is de aandrijving doormiddel van een benzine motor.  Veelal is dit een 2-Takt benzine motor waarbij u de brandstof zelf moet mengen met speciale 2-Takt mengolie of u kunt de al voorgemengde aspen gebruiken. Een benzine bladblazer is de ideale keuze voor grotere en zwaardere werkzaamheden. Dit type bladblazer is niet afhankelijk van stroom waardoor u deze op iedere plek kunt gebruiken. De bladblazers die op benzine werken zijn bovendien krachtiger en daardoor ook geschikt voor professioneel gebruik.  U kan uit veel benzine bladblazers kiezen, modellen, merk en prijsklasse.

De aanschafprijs van een benzine bladblazer is wel een stukje hoger dan die van bijvoorbeeld een elektrische bladblazer. Bij het aanschaffen van een bladblazer op benzine moet u er wel rekening mee houden dat de motor om onderhoud vraagt. Dit houdt in dat u eens in de zoveel tijd (afhankelijk van de intensiteit van het gebruik) de motor met olie smeert en op tijd de benzinetank bijvult. Of u kunt deze laten onderhouden. En een benzine bladblazer maakt meer geluid.

DE VOLGENDE MERKEN BENZINE BLADBLAZERS HEBBEN WIJ IN ONS ASSORTIMENT:

  • Husqvarna
  • Echo
  • Stiga
  • MTD
  • Iseki
  • Billy Goat
  • Cramer
  • Ariens



DE 3 MERKEN BENZINE BLADBLAZERS DIE HET MEEST VERKOCHT / GEZOCHT WORDEN:

 

  • Husqvarna  
    Husqvarna bladblazers, zowel handgedragen als ruggedragen bladblazers met vele slimme, praktische functies. Deze zijn allemaal ergonomisch ontworpen voor eenvoudig gebruik, met een hoogwaardige blaascapaciteit en geweldige hantering. Deze zijn ideaal voor huiseigenaren. Professionele bladblazers van Husqvarna hebben veel vermogen en zijn ontworpen voor veeleisende taken. Een effectieve ventilator gekoppeld aan de krachtige motor zorgt voor een hoog luchtdebiet en hoge snelheid. Een commercieel luchtfilter zorgt voor een lange gebruiksduur en het draagstel heeft brede schouderbanden.
  • ECHO
    Bent u op zoek naar een bladblazer die uitstekende prestaties combineert met het hoogste gebruikscomfort? Dan kunnen wij u van de ECHO bladblazers aanbevelen! Keuze uit handgedragen of ruggedragen modellen. Een werkelijk superieure en comfortabele bediening . De ruggedragen bladblazers zijn voorzien van een zacht comfortabel harnas.
  • Billy Goat 
    Billy Goat beschikt over een complete lijn van bladblazers en bladzuigers. In ons assortiment zijn dit bladblazers en zuigers op wielen. Er zijn tal van accessoires verkrijgbaar. U zult versteld staan van de prestaties van een Billy Goat bladblazer en zuiger. U bent in een mum van tijd klaar met het opruimen van uw tuinafval. Veel bladblazers zijn in staat om 3 rugblazers te vervangen!  Billy Goat heeft bladzuigers die veel worden ingezet bij: winkelcentra - maneges - begraafplaatsen - tennisbanen - kunstgrasvelden - parkeerterreinen - bedrijfshallen en tuinen voor het opruimen van blad - papier - blikjes - karton en ander vuil. 

 

 

Terug naar overzicht "Bladblazers vragen"

Lees verder

Meest verkochte elektrische bladblazers

6.11 MEEST VERKOCHTE ELEKTRISCHE BLADBLAZERS

 

Elektrische bladblazers / bladzuigers zijn licht en stil en maken uw tuin perfect schoon. Dankzij de dubbele functie kunt u ervoor kiezen om bladeren en rommel op de grond weg te blazen of op te zuigen en te verzamelen. Een elektrische bladblazer is geschikt voor kleine tuinen waar een elektriciteitsvoorziening binnen handbereik is. Groot voordeel van een elektrisch bladblazer  is de continue stroomtoevoer; iets wat bij accu- of benzineaandrijving toch anders is.

DE VOLGENDE MERKEN ELEKTRISCHE BLADBLAZERS HEBBEN WIJ IN ONS ASSORTIMENT:

  • Stiga 
    Stiga heeft momenteel slechts één bladblazer in het assortiment. Wel heeft deze een goede prijs- / kwaliteitsverhouding. Deze bladblazer heeft ook een zuigfunctie en wordt aangedreven door een elektrische motor van 2600 W zonder koolborstels voor betere prestaties en betrouwbaarheid dan standaard bladblazers. Heeft een maximale luchtsnelheid van 420 m/s en men kan langdurig gebruik en gazons bladvrij maken zonder stress door weinig trillingen en een laag geluidsniveau.
    Met behulp van de meegeleverde, eenvoudig te gebruiken kit kunt u de SBL 2600-bladblazer tevens als bladzuiger gebruiken: een metalen mes met een versnipperfunctie versnijdt het opgezogen materiaal, waarna dit in een opvangzak van 45 liter wordt verzameld.
  • Toro 
    Toro heeft momenteel tweetal elektrische bladblazers / bladzuigers in het assortiment. Ruimt bladeren en afval van uw gazon en uit uw tuin. Toro is het populairste merk voor elektrische blazers. De Ultra levert al het vermogen en de veelzijdigheid die u nodig hebt bij het schoonmaken. Het is de enige Toro elektrische blaas-/zuigmachine met een robuuste metalen propeller en een motor met een traploos variabele snelheidsregeling!
 
 
 

 

Lees verder
Loading...