Grootste online tuinmachine winkel van Nederland.
WIJ LEVEREN OOK IN BELGIË
VOOR INDICATIE LEVERTIJD MACHINES, NEEM CONTACT MET ONS OP!

Blog List

AUTOMOWER CONNECT- EEN ECHTE GADGET!

Dankzij de GPS-functie en de verbinding via het mobiele telefoonnetwerk kunt u starten, stoppen, plannen en traceren met uw smartphone.

Read More
Lees verder

Wanneer kiezen voor een benzine, accu of elektrische kettingzaag?

5.03 Wanneer kies ik voor een benzine, accu of elektrische kettingzaag?


Benzine

Het voordeel van een kettingzaag op benzine is dat u hem overal mee naar toe kunt nemen. Als u maar een kan vol benzine meeneemt kunt u gerust een paar uur gaan zagen. Nadeel is wel dat een benzinemotor meer onderhoud vergt dan een elektrische kettingzaag.

Vermogen benzinekettingzaag

Het vermogen van een benzinekettingzaag wordt altijd uitgedrukt in kW. Bij een benzinemotor geldt wel hoe hoger het aantal kW hoe krachtiger de machine is. Het vermogen van een benzinekettingzaag varieert van 1,2 tot 2,1 kW


Elektrisch

Een elektrische kettingzaag is dan vaak wel goedkoper, u moet op de zaagplek wel stroom hebben. Midden in een bos kunt u niet eenvoudig gaan zagen. Daarnaast moet u altijd uitkijken dat u niet het snoer doorzaagt.

Vermogen elektrische kettingzaag

Het vermogen van een elektrische kettingzaag wordt uitgedrukt in aantal watt en varieert van 710 tot 2.400 watt. Het vermogen is wat de machine verbruikt aan stroom. Dit zegt niet direct wat over hoe krachtig de machine is, maar over het algemeen geldt wel, hoe hoger het wattage, hoe krachtiger de machine.


Accu

Het voordeel van een kettingzaag op accu is dat u hem net als de kettingzaag op benzine ook overal mee naartoe kan nemen. Het grote nadeel is dat er vaak maar één accu wordt meegeleverd en wanneer die leeg is, duurt het 1-3 uur voordat u weer kan zagen.

Vermogen accu kettingzaag

Het verbruik aan stroom van een accukettingzaag wordt uitgedrukt in volt. Over het algemeen geldt weer, hoe meer volt hoe krachtiger de machine is. De voltage is per merk verschillend.

 

 

Terug naar overzicht "Kettingzagen vragen"

Lees verder

TV CAMPAGNE HUSQVARNA

In maart ziet u op TV de TV compagne van Husqvarna.Read More
Lees verder

ECHO ROBOTIC ROBOTGRASMAAIERS

De krachtigste robotgrasmaaiers ter wereld! Ideaal voor o.a. sportvelden, openbare ruimten of privédomeinen

 

Read More
Lees verder

DIT IS WEL HEEL LEUK VOOR UW HUSQVARNA AUTOMOWER!

NIEUW ! Stickerfolie voor uw Husqvarna robotmaaier. Maak uw eigen ontwerp of kies uit standaard ontwerpen .

Read More
Lees verder

EEN ROBOTMAAIER AANSCHAFFEN

Een robotmaaier, zo houdt u meer tijd over voor andere dingen.Read More
Lees verder

DENK AAN DE WINTERBEURT VAN UW TUINMACHINE !

Uw machine heeft er weer een seizoen opzitten. Het is dan gebruikelijk om uw machine(s) in de wintermaanden weer geheel tip-top in orde te laten maken. Om zo weer probleemloos een nieuw maaiseizoen toegemoet te gaan. Bij een erkend VCA Keurbedrijf, gespecialiseerd in onderhoud en reparatie van alle merken machines, kunt u zo'n winterbeurt het beste laten doen. Tijdens de winterbeurt wordt er aandacht gegeven aan de veiligheid en het goed functioneren van uw machine.

Read More
Lees verder

KOM EENS LANGS IN ONZE SHOWROOM

Liever de machine zelf bekijken en laten adviseren? Kom langs...Read More
Lees verder
Loading...