Grootste online tuinmachine winkel van Nederland.

Klantenservice

Betalen van uw bestelling

Overschrijving vooraf
Bij een overschrijving vooraf ontvangt u, na het plaatsen van uw bestelling, direct een bevestigings e-mail met uw persoonlijke ordernummer en het totaalbedrag dat voldaan dient te worden. Zodra uw betaling bij detuinmachine.nl is binnengekomen wordt uw bestelling in behandeling genomen.
U kunt het totaalbedrag overmaken naar (IBAN) bankrekeningnummer :

NL80 RABO 0308 4769 48   ten name van: detuinmachine.nl te Ankeveen. 

Vermeld u alstublieft uw bestelnummer.

Rembours
U betaalt rechtstreeks aan de bezorger op het moment dat u het pakketje ontvangt.
Zorgt u dus dat u het gehele bedrag contant in huis heeft wanneer de bezorger langs komt. Treft de bezorger u niet thuis, dan krijgt u van de bezorger een kennisgeving.
Rembourskosten   € 15,00


Verzendkosten van uw bestelling

Verzending per post
U kunt uw bestelling laten bezorgen door Transmission. Zij bezorgen uw bestelling overdag op het door u aangegeven adres. Bij ontvangst van uw bestelling zal de medewerker u vragen om een handtekening voor ontvangst. Mocht u niet thuis zijn als de bestelling bij u wordt aangeboden dan zal de bezorger een kennisgeving bij u in de bus achterlaten, paketten onder de 30 kg kunnen wij indien gewenst ook zaterdag bij u laten bezorgen.

Let bij het in ontvangst nemen van het pakket goed op eventuele beschadigingen. Met het tekenen voor ontvangst van het pakket verklaart u dat het pakket in goede orde is ontvangen. Mocht het pakket beschadigd zijn dan kunt u het pakket weigeren.Kosten verzenden binnen Nederland via Transmission


0 - 10 kilo gram:     € 7,25

11 - 30 kilo gram:   € 11,75

31 - 60 kilo gram:   € 24,95

61 - 300 kilo gram:  € 45,00


Al deze verzendkosten gelden alleen voor Nederland. Voor de Waddeneilanden en het buitenland gelden andere tarieven !

Wij hergebruiken verpakkingsdozen, het kan dus zijn dat uw bestelling in een doos verpakt zit met een ander logo van één van onze merken.

 

Zelf afhalen bij  De Tuinmachine.nl


U kunt uw bestelling afhalen bij ons in Ankeveen (waar onze showroom is - DBS Maaitechniek) of bij één van onze service punten in Amersfoort en Hilversum. Zodra uw bestelling gereed is voor afhalen, nemen wij telefonisch en/of via mail contact met u op. U dient te wachten op het afhaal bericht. Indien u nog geen afhaal bericht van ons heeft gekregen ligt uw bestelling dus nog niet voor u klaar.

Voor verdere vragen over bestellingen of over producten kunt u altijd bellen.
Van maandag tot vrijdag tussen 08:00 uur en 17:00 uur
zaterdag tussen 09:00 en 15:00 uur

Telefoonnummer: 0356423358 of 035-6563150
Faxnummer: 035-6423208
E-mail: klantenservice@dbsmaaitechniek.nl

Loading...