Grootste online tuinmachine winkel van Nederland.
WIJ LEVEREN OOK IN BELGIË
VOOR INDICATIE LEVERTIJD MACHINES, NEEM CONTACT MET ONS OP!

Blog List

Meest verkochte accu bladblazers

6.10 MEEST VERKOCHTE ACCU BLADBLAZERS / ZUIGERS


Een accu bladblazer heeft als belangrijkste voordeel dat je volledige bewegingsvrijheid hebt. Je hoeft bij een bladblazer accu dus niet na te denken of je wel of niet een stopcontact in de buurt hebt. Daarnaast is een bladblazer op accu doorgaans een stuk stiller dan zijn door netstroom of benzine aangedreven soortgenoten. Een groot voordeel van een accu bladblazer is de veilige werkomgeving zonder snoeren maar ook een onbeperkt werkbereik, de lage onderhoudskosten en extreem lage gebruikskosten (geen dure 2-Takt benzine!) en het aanzienlijk lagere geluidsniveau. Bij bladblazers wordt altijd gesproken over de blaassnelheid. Dit is echter een moeilijk vergelijkbaar element. Als de blaasbuismond wordt versmalt neemt de blaassnelheid enorm toe maar de hoeveelheid weg geblazen materiaal wordt juist minder. Vergelijkt u daarom ook het luchtvolume van de verschillende machines.

DE VOLGENDE MERKEN ACCU BLADBLAZERS HEBBEN WIJ IN ONS ASSORTIMENT:

  • EGO
  • Echo
  • Stiga
  • Greenworks
  • Sabo
  • Pellenc


DE 3 MERKEN ACCU BLADBLAZERS DIE HET MEEST VERKOCHT / GEZOCHT WORDEN:

  • EGO  
    EGO heeft  veel modellen bladblazers om uit te kiezen, zowel handgedragen als rugbladblazers. Allemaal 56 volt. Alle accu’s van Ego kunt u gebruiken in elk type accu bladblazer.  De bladblazers van EGO worden aangedreven door een uiterst efficiënte borstelloze motor en zijn voorzien van straalturbinetechnologie en een blaaspijp met grote diameter voor maximale luchtdoorvoer. Voorzien van een variabele snelheidsfunctie voor optimale controle en een Boost-modus die extra kracht levert voor moeilijk verplaatsbare objecten. Dat is meer dan genoeg vermogen om zelfs de hoogste bladerhopen mee weg te werken.
  • Stiga  
    Stiga accu bladblazers / bladzuigers van STIGA zijn ontworpen om opritten en tuinen bij u thuis schoon te maken. Deze lichte, gemakkelijk hanteerbare machines zijn stil en milieuvriendelijk en vereisen weinig onderhoud, zodat u snel klaar bent. Niet hoeft op te letten op snoeren en of de benzine. Stiga heeft een aantal verschillende voltages. 24, 48 en 80 Volt.
  • Greenworks
    Greenworks bladblazers zijn de meest krachtige accu bladblazers in de markt.  Daarnaast heeft Greenworks het breedste assortiment accu tuinmachines waardoor u de accu van uw bladblazer ook kunt gebruiken in vele andere accu machines van Greenworks. Greenworks heeft in 5 verschillende voltages een groot assortiment bladblazers:
  1. 24 Volt bladblazers zijn er voor het blazen van kleine oppervlakten en vooral geschikt voor particulieren.
  2. 40 Volt bladblazers zijn er voor het blazen van kleine- en middelgrote oppervlakten en vooral geschikt voor particulieren en semi professionals. In het 40 Volt assortiment is ook een bladzuiger leverbaar.
  3. 60 Volt bladblazers zijn er voor het blazen van kleine-, middel- en grote oppervlakten en vooral geschikt voor semi professionals en particulieren.
  4. 80 Volt bladblazers zijn er voor het blazen van kleine tot zeer grote oppervlakten en vooral geschikt voor professionals, semi-professionals en particulieren en geschikt voor intensief gebruik.
  5. 82 Volt bladblazers zijn er voor het blazen van kleine tot zeer grote oppervlakten en vooral geschikt voor professionals, semi-professionals en particulieren en geschikt voor zeer intensief gebruik.

 

 

Terug naar overzicht "Bladblazers vragen"

Lees verder

Meest verkochte robotmaaiers

1.25 MEEST VERKOCHTE ROBOTMAAIERS

U heeft er voor gekozen om een gazon in te tuin te hebben, maar om elke dag of elke week te maaien kost u teveel moeite door beperkingen, geen zin of geen tijd. Maar u wilt wel een mooi gezond en goed onderhouden gazon?

Dan is een robotgrasmaaier een ideale uitkomst. De robotmaaier neemt u het werk uit handen en maait een perfect gazon voor u. Zo heeft u meer tijd om andere dingen te doen!  De robot grasmaaier kan zelf ingesteld worden om meerdere keren per week het gazon netjes te houden. Grasresten hoeft u niet meer op te ruimen. De maaier verdeeld de fijne grasresten over het gazon waar het werkt als een natuurlijke meststof waardoor uw gazon mooier en gezonder wordt. Omdat een robot grasmaaier op een accu werkt is er geen benzine en olie nodig. De robot geeft geen uitstoot en de grasresten worden gerecycled

Elke robotmaaier heeft een bepaalde capaciteit in m². Dit kan varieren van 250 m² tot wel 24.000 m² (zijn de professionele robotmaaiers voor onder andere sportvelden). De grootte van het gazon kan ook mede bepalend zijn wel maaibreedte u wenst. Daarnaast speelt de aard van de tuin een rol. Is er bijvoorbeeld sprake van hellingen, liggen er onregelmatigheden, zoals takken op het gras.

Goedkopere robotmaaiers rijden willekeurig rond tot ze bij de draad komen waarna ze willekeurig hun weg vervolgen. Duurdere modellen hebben een navigatie systeem waarmee ze continue hun positie ten opzichte van het veld bepalen en daardoor effectiever het hele gebied kunnen maaien.

De installatie van het werkterrein van de maaier kan een paar uur in beslag nemen.  De tijd en energie die de inzet van een robotmaaier u oplevert heeft wel een prijskaartje. Het is goed om vooraf na te gaan wat u, naast comfort, terugkrijgt voor die prijs. Denk hierbij aan de moeilijkheidsgraad van het installeren en programmeren. Ook een robotmaaier zorgt naast de aanschafprijs voor meer kosten. Zo verbruikt het oplaadstation de nodige energie en zal ook dit apparaat onderhouden moeten worden. Al met al is een robotmaaier dus een behoorlijke investering. Het is ook goed om te weten wat de andere manieren van maaien kosten.

DE VOLGENDE MERKEN ROBOTGRASMAAIERS HEBBEN WIJ IN ONS ASSORTIMENT:

  • Husqvarna
  • Stiga
  • Robomow
  • Gardena
  • Echo
  • Sabo
  • Ambrogio
  • Solo
  • Wolf Garten


DE 3 MERKEN ROBOTGRASMAAIERS DAT HET MEEST VERKOCHT / GEZOCHT WORDT:

  • Husqvarna Automower 
    Husqvarna Automower heeft modellen die vanaf 500m² tot 3500 m² gazon maaien, onder alle weersomstandigheden, ook op ongelijk terrein en met hellingen tot 70%. Bij een obstakel stopt de maaier en kiest een andere richting. Het unieke maaisysteem zorgt voor betrouwbare resultaten, onder welke omstandigheden dan ook. Een klein gazon moet even vaak worden gemaaid om er goed uit te zien. Gelukkig zijn er ook kleinere Husqvarna Automower®, uitstekend geschikt voor gazons tot 500 m². Elke grasspriet wordt even zorgvuldig en behoedzaam gemaaid als met de grotere modellen. Husqvarna Automowers zijn makkelijk in gebruik en aanleg. Er zijn tal van accessoires  verkrijgbaar voor de automower.
  • Robomow Robotmaaiers
    Robomow Robotmaaiers zjn sterk, snel en gemakkelijk te gebruiken. Perfect afgewerkte randen en een volledige dekking van elk gazon, ongeacht zijn grootte of vorm. De robotmaaiers van Robomow zijn het handigste, meest tijdbesparende en prettigste alternatief voor de traditionele handbediende maaiers. U kunt de robotmaaiers van Robomow via een app op uw smartphone bedienen en controleren. Er zijn 3 categorieën Robomows: RS, RC en RX. Elke categorie omvat verscheidene modellen, ontworpen voor elk type gazon, elke oppervlakte en alle weersomstandigheden. Ze antwoorden op de specifieke behoeften van alle gazonbezitters.
  • Gardena
    Gardena heeft een compleet nieuwe lijn robotmaaiers, voor zowel de wat kleinere (250 vierkante meter) als de grotere (1600 vierkante meter) gazons. Onderverdeeld in 3 varianten die elk een machine heeft voor de juist aantal m². Zijn gebruiksvriendelijk en herkenbaar door de gardena kleuren. Er zijn voldoende accessoires voor de robotgrasmaaiers van Gardena. Sommige modellen zijn zo uitgerust dat u met  de gratis GARDENA smart app voor iOS, Android en Web altijd de robot  onder controleheeft, waar u ook bent. Tik op het scherm om de belangrijke informatie die u nodig hebt weer te geven en alle instellingen voor uw tuinwerk handig aan te passen volgens de vereisten.

 

 

Terug naar overzicht "Grasmaaiers vragen"

 

 

Lees verder

Meest verkochte kooimaaiers

1.24 MEEST VERKOCHTE KOOIMAAIERS



Een kooimaaier "snijdt" het gras echt af, waardoor je een gave grasspriet zonder rafels krijgt, waarna de machine het gras aanrolt. Een kooimaaier snijdt het gras met precisie, net als een schaar. Elke grasspriet wordt netjes gesneden. Zo ontstaat er een mooi banen effect in het gazon. Een kooimaaier heeft echter wel iets meer onderhoud nodig en dient vaker geslepen te worden. Bij een goed afgestelde / geslepen kooimaaier raakt de kooi (het ronddraaiende gedeelte) het mes niet aan. Kooimaaiers worden gebruikt om het gras echt kort te maaien. Een gazon zo vlak als een biljartlaken is alleen te bereiken met behulp van een kooimaaier. De prachtige greens van de beroemde Engelse golfbanen en het "heilige" gras van Wimbledon worden daarom onderhouden met kooimaaimachines. Wanneer u veel plezier beleeft aan het maaien en u wilt en kunt een aantalmaal per week maaien, dan is een kooimaaier bij uitstek geschikt voor u.

Ook bij de kooimaaiers kunt u kiezen uit een accu, elektrische of benzine kooimaaier.

DE VOLGENDE MERKEN KOOIMAAIERS HEBBEN WIJ IN ONS ASSORTIMENT:

  • Allett
  • Masport
  • Ransomes


DE 3 MERKEN KOOIMAAIERS DIE HET MEEST VERKOCHT / GEZOCHT WORDT:

  • Allett  
    Allett is het meest verkochte merk kooimaaier voor particulier als professioneel gebruik. Allett heette voorheen Atco.  Allett heeft ruim keuze uit modellen kooimaaiers. Verschil in werkbreedte, vermogen, opvangcapaciteit en aantal blads snijcilinders. Bij een aantal Allett kooimaaiers kan men verschillende cassettes gebruiken, zoals een verticuteercassette, ontmosser, beluchter en borstelcassette. De wat grotere kooimaaiers kunnen worden voorzien van een volgzit. Allett biedt u de keuze, op benzine, elektrisch of met een accu.
  • Masport
    Masport verkoopt al meer dan 50 jaar kooimaaiers over de hele wereld. Masport heeft niet alleen een hoogwaardige maaimachine met precisie snijprestaties gefabriceerd, maar deze maaier is ook meer betaalbaar. Ook met een kooimaaier van Masport krijgt u mooie banen in het gras. Het kanten maaien is gemakkelijk, omdat de machine over de gehele breedte draagt en niet in de kant zal zakken. Masport heeft machines met verschillende breedtes. Zowel een particuliere als een professionele uitvoering.
  • Ransomes Professionele fieldmanagers en veeleisende particulieren die vragen om een kwalitatief hoge grasafwerking zullen kiezen voor een Ransomes kooimaaier. Verschillende maaibreedtes en aantal messen in snijcilinder. Met een Ransomes krijgt u een prachtig gestreept maaibeeld in tuinen en gazons. Ransomes heeft ook modellen die speciaal zijn ontworpen voor het regelmatig maaien van bol liggende greens en andere ongelijke terreinen. De prijzen van Ransomes liggen hoger dan de gemiddelde kooimaaier.
 
 

 

Lees verder

Meest verkochte klepelmaaiers

1.23 MEEST VERKOCHTE KLEPELMAAIERS



Voor echt ruw terrein, lang gras of wegbermen en men wil maaien met een maaier die vrijwel onverwoestbaar is en tegen de meeste obstakels bestand doet er verstandig aan om een klepelmaaier te kiezen. Een klepelmaaier benodigd een groot motorvermogen. De werkzaamheid wordt 'klepelen' genoemd. Aan de horizontale as zijn scharnierende klepels gemonteerd die het gras afslaan. Bij het raken van een obstakel is het wel even een lawaai als een oordeel maar meestal is er niets aan de hand of hooguit een afgebroken klepel die eenvoudig en goedkoop te vervangen is. Een klepelmaaier is in staat om in één werkgang lang gras, braamstruiken .e.d. glad af te maaien en totaal te versnipperen.  Een klepelmaaier hakt de begroeiing fijn met behulp van roterende klepels of draaiende stalen cilinders.

DE VOLGENDE MERKEN KLEPELMAAIERS HEBBEN WIJ IN ONS ASSORTIMENT:

  • Stiga 
    Stiga heeft een aanbouw klepelmaaier die u kunt bevestigen op een frontmaaier van Stiga. Zo kunt u goed  zien vanaf de frontmaaier hoe het lange gras gemaaid wordt.
  • Iseki 
    Iseki heeft een model klepelmaaier waar u achteraan loopt. Deze alles maaier kan met behulp van de klepels gewassen met een diameter van 3 tot 4 cm aan en dit zonder te vrezen voor eventuele stenen. 
 
 
 

 

Lees verder

Meest verkochte handmaaiers

1.22 MEEST VERKOCHTE HANDMAAIERS

Een handgrasmaaier is geschikt voor de kleinere tuin en heeft als voordeel dat er geen netstroom voor nodig is. Daarnaast maakt een handmaaier minder lawaai, neemt minder ruimte in, weegt minder, milieuvriendelijk en is makkelijk in onderhoud. Kooimaaiers / cilindermaaiers  met scherpe messen die elk jaar geslepen kunnen worden. Bij veel modellen kan er een grasopvangbak/zak gemonteerd worden.

DE VOLGENDE MERKEN HANDMAAIERS HEBBEN WIJ IN ONS ASSORTIMENT:

  • Husqvarna 
    Husqvarna heeft een drietal handmaaiers om uit te kiezen, het verschil zit hem in de maaihoogte instelling en de duwboom.
  • Stiga 
    Stiga heeft twee handmaaiers om uit te kiezen, het verschil zit hem in de uitworp en gewicht.
 
 
 
 

 

Lees verder

Meest verkochte elektrische maaiers

1.21 MEEST VERKOCHTE ELEKTRISCHE MAAIERS



Een elektrische maaier geeft minder geluid, onderhoud en geen uitlaatgassen. Minder inspannend dan met de hand en goedkoper en milieuvriendelijker dan een machine met benzinemotor. Een elektrische maaier is geschikt voor de meeste gazons. Zorg er altijd voor dat u rekening houdt dat u een stroom punt heeft en dat u door het snoer minder bewegingsvrijheid heeft en niet het snoer mee maait.

DE VOLGENDE MERKEN ELEKTRISCHE MAAIERS HEBBEN WIJ IN ONS ASSORTIMENT:

  • Etesia
  • GTM
  • Hayter
  • Husqvarna
  • MTD
  • Sabo
  • Stiga
  • Toro


DE 3 MERKEN ELEKTRISCHE MAAIERS DAT HET MEEST VERKOCHT / GEZOCHT WORDT:

  • Stiga
    Stiga heeft een 3tal elektrische maaiers om uit te kiezen, het verschil zit hem in het vermogen, maaibreedte, materiaal maaidek en wielen, maaihoogte standen, de aandrijving en type duwhendel.
  • GTM
    GTM gaat om hoogwaardige technologische producten. De maaiers zijn voorzien van een elektrische motor met een groot prestatievermogen. De maaiers beschikken over een 2-in-1 systeem: maaien met opvangzak of maaien met zijdelingse grasuitworp. 
  • Sabo
    Sabo heeft een ruimere keus uit elektrische maaiers. Verschillende maaibreedtes, motorvermogen, variabele hoogte-instellingen en rijaandrijvingen. Deze maaiers zijn compact en robuust, allen voorzien van een grasopvangzak. Zelfs een voor het hele kleine gazons!
 
 
 
 

 

Lees verder

Meest verkochte benzinemaaiers

1.20 MEEST VERKOCHTE BENZINEMAAIERS


Een benzinemaaier is een krachtige machine die geschikt is voor de grotere gazons. Voordeel is dat er voor een benzinemaaier geen stroom en dus ook geen verlengkabel nodig is. Zoalang u benzine en olie bij de hand heeft, kunt u altijd doorwerken. Benzinemaaiers zijn er in vele variaties, geschikt van een klein gazon tot een groot gazon met hoog gras of talud. Benzinemaaiers hebben wel het juiste onderhoud nodig om de maaier elk seizoen optimaal te kunnen gebruiken. Niet alle modellen benzinemaaiers kunt u op zijn kant zetten of verticaal opbergen. Er zijn dus wel modellen die u rechtop kunt stallen, zonder brandstof- of olielek. Bekijk dus goed met welke maaier dat kan en of u ruimte heeft om de maaier droog weg te zetten.

DE VOLGENDE MERKEN BENZINEMAAIERS HEBBEN WIJ IN ONS ASSORTIMENT:

  • Ariens
  • Cub Cadet
  • Etesia
  • GTM
  • Hayter
  • Husqvarna
  • Iseki
  • MTD
  • Sabo
  • Stiga
  • Toro


DE 4 MERKEN BENZINE
MAAIERS DAT HET MEEST VERKOCHT / GEZOCHT WORDT:

  • Stiga
    Stiga benzinemaaiers zijn ontworpen om met minimale inspanningen een uitstekend resultaat te behalen. Stiga heeft een zeer uitgebreid assortiment in benzinemaaiers. Met keus uit maaibreedtes, vermogen, mulch functies, aandrijving, versnellingen, achterrol, rijsnelheid verschillende maaidekken en materialen. Kortom een uitgebreid assortiment om de maaier te kiezen die bij uw werkzaamheden past.
  • Sabo
    Sabo benzinemaaiers zijn veelal uitgerust met een hoogwaardig chassis van massief aluminium. Dat maakt een Sabo enerzijds licht en anderzijds robuust en duurzaam. Sabo heeft ook verschillende maaibreedtes, vermogen, maaihoogte instellingen, mulch opties, elektro starter en (vario) aandrijving. Sabo heeft ook een lijn voor professioneel gebruik.
  • Toro
    Toro is een van de meest bekende en vertrouwde merken op de markt. Toro heeft keus uit maaiers die specifiek hun eigen kwaliteit hebben voor elke klus. Zo heeft Toro bijvoorbeeld benzinemaaiers om het maaien nog gemakkelijker te maken: aandrijving in twee richtingen. Of de TimeMaster met een Dual Force, een maaisysteem met dubbel maaimes, waardoor grote grasterreinen zo gemaaid zijn. Super recycler maaiers voor uitstekende recycle-of grasvangprestaties.Super Bagger maaiers, deze hebben een grotere opening aan de achteruitworp, zodat er meer gras in de vanger wordt geblazen. Kortom genoeg benzinemaaiers om uit te kiezen. Verschillende maaibreedtes en vermogen, aandrijving en opvangcapaciteit.
  • Hayter
    Hayter wals grasmaaiers staan bekend om hun robuuste samenstelling, de perfecte vangkwaliteit en de aandrijving via een achterwals. Als pionier op het vlak van de cirkelmaaiers is en blijf Hayter toonaangevend wat betreft de ontwikkeling van de grasmaaitechnologie. Voor groot of klein gazon, met ruig of fijn gras.. Door de wals ontstaat het mooie strepenpatroonen u kunt probleemloos over de gazonranden maaien.Een Hayter walsmaaier zorgt keer op keer voor probleemloos subliem maaien. Uitgerust met lage-emissie motoren die koolstofvervuiling en lawaaioverlast tot het minimum beperken. Maaibreedtes van 41, 48 en 56 cm. Aluminium maaidek, elektrische start, meskoppeling en varabele rij snelheid.

 

 

Terug naar overzicht "Grasmaaiers vragen"

Lees verder

Meest verkochte accumaaiers

1.19 MEEST VERKOCHTE ACCU MAAIERS


Het belangrijkste voordeel van een accu grasmaaier is de bewegingsvrijheid. Geen snoer en dus kunt u hiermee ook op plaatsen komen waar u geen stroom heeft. Minder geluid, onderhoud en geen uitlaatgassen. Tevens kunt u de accu die u gebruikt in uw maaier ook voor ander accu tuingereedschap van hetzelfde merk gebruiken. Accu maaiers zijn overhet algemeen ook een stuk lichter en kunt deze maaier ook veticaal opbergen, omdat u geen benzine of olie heeft wat teug kan lopen uit de motor.

DE VOLGENDE MERKEN ACCU MAAIERS HEBBEN WIJ IN ONS ASSORTIMENT:

  • Ego
  • Greenworks
  • Stiga
  • Allett
  • Husqvarna
  • Pellenc
  • Sabo
  • Toro


DE 3 MERKEN ACCU MAAIERS DAT HET MEEST VERKOCHT / GEZOCHT WORDT:

  • EGO 
    Power+ maaiers, ongeacht de grootte van de tuin, met minder lawaai, lagere gebruiks- en onderhoudskosten, en zonder uitstoot van schadelijke dampen. EGO maaiers zijn er in verschillende maaibreedtes, in zelf aangedreven modellen, met optie tot mulchen en zij uitworp. Allen met een grasopvang. De accu(’s) die u voor de maaier gebruikt, kun u in al het andere accu gereedschap van EGO gebruiken. Ego maaiers zijn mooi vormgegeven en de meeste modellen zijn geheel inklapbaar en kunnen verticaal opgeborgen worden. Zo houdt u meer ruimte over in de garage.
  • Greenworks
    Bijvoorbeeld de G-Max 40 volt tuinmachine lijn is vooral zeer compleet. U vindt hier onder andere de grootste lijn accu grasmaaiers ter wereld. Een lijn voor professionals maar ook voor particulieren. Machines met veel kracht, snelheid en lange werktijden. Het grote verschil tussen de accu maaiers is het voltage, de maaibreedte en de opbouw van de machine.  Als u tot de aanschaf van een accu maaier overgaat, kunt u met dezelfde accu’s en voltage deze ook gebruiken in de meer dan 25 andere tuinmachines van Greenworks.
    Alle Greenworks maaiers beschikken over een mulch functie. Greenworks accu maaiers zijn zeer wendbaar, hebben een uitstekend bedieningsgemak en zijn licht in gewicht waardoor u volop kunt genieten van uw draadloze vrijheid. 
  • Stiga
    Stiga heeft veel modellen accu maaiers en bouwt steeds verder aan nieuwe modellen om de meest geavanceerde en lichtste maaier te creëren. Om een benzinemotor te vervangen door een accu aangedreven motor, zonder verlies van prestaties. Stiga biedt u ruime keus in voltages, maaibreedtes en maai opties. En zoals bij de andere accu maaiers, kunt u ook de accu’s die u voor de maaier gebruikt gebruiken bij dezelfde voltage machines van Stiga.

 

 

Terug naar overzicht "Grasmaaiers vragen"

Lees verder

Wanneer kan ik het beste voor het laatst maaien voordat de winter begint?

Bij de laatste keer grasmaaien moet u erop letten dat u het gras niet te kort maait. Waar uw gras normaal ongeveer vier centimeter hoog is, is acht centimeter voor de winter een goede grashoogte.Read More
Lees verder

Hoe moet ik mijn gazon verzorgen tijdens de koude wintermaanden?

Loop zo weinig mogelijk op het gazon wanneer het vriest of als er sneeuw op uw gazon ligt. Tijdens vorst kan het gras namelijk makkelijk beschadigen.Read More
Lees verder
Loading...