Grootste online tuinmachine winkel van Nederland.
WIJ LEVEREN OOK IN BELGIË
VOOR INDICATIE LEVERTIJD MACHINES, NEEM CONTACT MET ONS OP!

Stiga A 3000 Draadloze GPS Robotmaaier NIEUW! tot 3000m2

€ 4.399,00

€ 4.267,00

Klik hier voor de STIGA CASHBACK ACTIE!*


*Geldig van 01-februari-2024 t/m 12-juli-2024 


Expert Serie


Autonome robotmaaiers van STIGA zijn snoerloos. De installatie is virtueel en de werkperimeter van de robot kan op elk moment worden aangepast.Met de gepatenteerde AGS-technologie kan de robot maaisessies intelligent plannen. U beschikt over volledige controle over uw robot via de STIGA.GO app.  • -Met de gepatenteerde AGS-technologie (Active Guidance System) van STIGA om de beschikbaarheid van GPS-signalen te voorspellen en efficiënt te maaien

  • -4G-verbinding en STIGA Cloud voor constante communicatie Snoerloos.

  • -De installatie gebeurt virtueel en eenvoudig via de STIGA.GO App.

  • -Efficiënt maaien door systematische maaipatronen.

  • -Volledige controle via de STIGA.GO App.

  • -Geïntegreerd met Alexa.

  • -Op alle terreinen en op hellingen tot 50% (27°).


 
Levertijd: Doorgaans 1-5 werkdagen in Nederland en België.
DE LEVERTIJD KAN AFWIJKEN DOOR DE HUIDIGE OMSTANDIGHEDEN. BEL OF MAIL ONS VOOR DE ACTUELE LEVERTIJDEN.
Specificaties

Specificaties:

Maaisysteem Georganiseerd, in banen

Docking station Ja

Oplaadsysteem Automatisch

Type batterij Lithium-Ion

Aantal batterijen 1

Kantel sensor Ja

Batterijcapaciteit 5 Ah

Lengte product 695 mm

GPS Ja

Til sensor Ja

Productnaam consument STIGA A 3000

Bluetooth ontvanger Ja

Sensor obstakeldetectie Ja

Slimme APP Ja

Productkleur Grijs, Geel

APP Lock Ja

Besturing via APP GPRS-4G

Gebruikersinterface Toetsenbord

EAN / UCI 8008984852419

Terug naar laadstation Automatisch kortste weg

Krachtbron Lithium-ion batterij

Regeling maaihoogte Elektronisch

Maaihoogtes 20 - 65 mm

Type motor Inductie (brushless)

Maaibreedte 26 cm

Maximale hellingsgraad 50%

Max. hellingsgraad langs boorden 20%

Regensensoren Ja

Type stekker Schuko (Type F)

De STIGA A 3000, ontworpen en ontwikkeld met absolute nauwkeurigheid, is de enige robotmaaier met de unieke gepatenteerde AGS-technologie (Active Guidance System) van STIGA. Andere autonome maaiers kunnen het signaal verliezen of worden beïnvloed door obstakels in de bebouwde kom, wat betekent dat u moet ingrijpen om deze apparaten de klus te laten klaren. De STIGA A maaier gaat verder dan alleen het benutten van 4G- en GPS-signalen. Hij onthoudt de signaalkwaliteit op verschillende tijdstippen van de dag en plant intelligent vooruit voor de beste resultaten.

De STIGA A 3000 weet precies wanneer, waar en hoe hij het gras moet maaien om uw gazon gezond te houden en u en uw gezin de tijd te geven om van uw tuin te genieten. Uw STIGA-dealer configureert de eerste installatie via de service-app. Als uw tuinindeling vervolgens verandert, hoeft u alleen maar de STIGA.GO-app te openen en de robot de nieuwe details te leren, allemaal via de app.

Uitgerust met onze duurzame STIGA ePower-batterij kan de STIGA A 3000 robotmaaier tot 3000 m² gazon betrouwbaar maaien in slechts twee maaibeurten per dag. De volgende sessie begint altijd waar de vorige stopte, zodat de robot het hele oppervlak kan verzorgen door elke dag verschillende zones te maaien. Om het gazon gezond te houden, raden wij aan om slechts 2 maaisessies per dag te plannen; de planning is echter volledig flexibel. Elk element van de STIGA A 3000 is zorgvuldig overwogen: Zes messen, bevestigd aan een wiel dat met 2.400 tpm draait, leveren de beste maairesultaten. Omdat de messen vrij zijn om te draaien, draaien ze veilig uit de weg als ze in contact komen met een vast voorwerp. De messen zijn gesmeed uit een specifieke metaalverbinding die een scherpe rand behoudt. In het onwaarschijnlijke geval dat een mes wordt beschadigd, betekent de eenvoudige montage van het maaidek dat het mes gemakkelijk te vervangen is. Stel wegblijftijden en uitsluitingszones in en de STIGA A 3000 leert precies wanneer en waar het handig is om te maaien. Of integreer de Stig met uw spraakassistent om uw maaier gesproken commando's te geven. Een connectiviteitspakket van 1.500 uur wordt bij de robot meegeleverd, zodat deze twee volledige seizoenen kan werken en verbinding kan maken. Na gebruik van het meegeleverde connectiviteitspakket moet de gebruiker de werkuren afzonderlijk inkopen.

** De technologie van de robot is gebaseerd op datacommunicatie tussen de STIGA Cloud en de robot zelf. Het data-abonnements is vereist om STIGA A te laten werken en is afhankelijk van de hoeveelheid benodigde data.

 

Wat zit er in de doos?

*laadstation met referentiestation

*bevestigingsbeugel referentiestation

*lader *7 laadstation bevestigingspennen

*1 gereedschap voor bevestigingspennen

*6 messen + 6 messchroeven

Garantie

Dit vinden wij heel belangrijk en staat bij ons dan ook hoog in het vaandel !
Wij gaan immers voor goede kwaliteit en een goede service.

DBS Maaitechniek is dealer van alle aangeboden merken. Wij beschikken over een eigen showroom, werkplaats en service afdeling.
Voor alle door ons geleverde producten geldt een volledige fabrieksgarantie.

Reparatie van de machines:

Indien een bij De Tuinmachine.nl / DBS Maaitechniek besteld product in de garantieperiode defect raakt kunt u het product terugsturen of langsbrengen bij DBS Maaitechniek.

Wij zorgen dan voor de verdere afhandeling van de reparatie en zorgen dat de machine weer zo snel mogelijk bij u terug is.

Klachten:

De Tuinmacnine.nl / DBS Maaitechniek streeft naar een zo correct mogelijke afhandeling van uw bestelling. Mocht u toch een slechte ervaring hebben met onze service, dan horen wij dit graag. We doen er dan alles aan om u alsnog tevreden te stellen.

U kunt uw klacht richten aan de afdeling Klantenservice : 

klantenservice@dbsmaaitechniek.nl

U krijgt altijd binnen 1 week uitsluitsel over uw klacht.

Retourrecht

14 dagen Retourrecht

Bij koop op afstand heeft u als consument het recht op een zichttermijn van 14 dagen na ontvangst van de bestelling. U mag een product zonder opgaaf van reden aan ons terugsturen, het product dient in de originele verpakking en in stevige kartonnen verzenddoos te worden geretourneerd. Wij adviseren daarom altijd de verzenddoos en originele verpakking zorgvuldig open te maken, zodat u deze eventueel weer kunt gebruiken om de bestelling terug te sturen. Het is niet de bedoeling dat het product tijdens deze periode wordt gebruikt. U heeft recht op een zichttermijn, dit is géén probeertermijn.

Download hier ons retourformulier.

Hoe kan ik gebruik maken van het zichttermijn?


Alle bestellingen hebben het recht van restitutie tot 14 dagen na ontvangst van de bestelling. Houdt u rekening met onderstaande:

•          Retour zendingen worden alleen in behandeling genomen wanneer de bestelling, indien ongeschonden, in originele verpakking en in stevige verzenddoos worden geretourneerd. Bij producten die beschadigd zijn of gebruikssporen vertonen behouden wij ons het recht de retour te weigeren.
•          Na ontvangst van uw retour wordt deze spoedig verwerkt en wordt indien gewenst het aankoopbedrag retour gestort of een vervangend artikel geleverd.
•          Wij adviseren u om een bewijs van retour zenden te vragen bij de PostNL punt.
•          Voeg altijd een volledig ingevuld retourformulier bij aan uw retourzending.

Doorlooptijd van het retourproces
U ontvangt een bevestiging wanneer wij de producten retour hebben ontvangen en in de retourzending in behandeling wordt genomen. Binnen twee weken wordt uw aankoopbedrag teruggestort of ontvangt u een nieuw product.

Vragen over dit product?

Heeft u vragen over dit product, of bijvoorbeeld de garantie? Bel ons dan op Tel.: 035-6423358, of mail ons via klantenservice@dbsmaaitechniek.nl

Loading...