Grootste online tuinmachine winkel van Nederland.
WIJ LEVEREN OOK IN BELGIË
VOOR INDICATIE LEVERTIJD MACHINES, NEEM CONTACT MET ONS OP!

Stiga G 1200 Robotmaaier tot 1200M2

€ 1.569,00

€ 1.521,00

Art. NR 2R3102018/ST2


Essential Serie


Draadgeleide robotmaaier


De STIGA G 1200 robotmaaier maait uw gazon terwijl u geniet van het leven. Compact en lichtgewicht, STIGA G 1200 navigeert door tuinen van elke vorm of soort – zelfs met smalle doorgangen, bomen en struiken. Kies voor een 5 Ah batterij als u een kleinere tuin tot 1200 m2 heeft. Bovendien erg gebruiksvriendelijk, met makkelijk te bedienen toetsenblok en Bluetooth verbinding. Zo kunt u de STIGA G 1200 maairobot met uw smartphone bedienen.


-Maait tot wel 1200 m2 (met 5Ah batterij)


-Intuïtief toestenblok en makkelijke bediening


-Obstakelsensoren beschermen alles en iedereen in de buurt


-Kies tussen maaien volgens een tijdschema of voor spot-maaien wanneer u uw STIGA G 1200 onmiddellijk wilt laten starten


-Bluetooth voor bediening met smartphone via de STIGA.GO App


-Aangedreven door 5Ah batterij


– Power Kit afzonderlijk verkrijgbaar

Levertijd: Doorgaans 1-5 werkdagen in Nederland en België.
DE LEVERTIJD KAN AFWIJKEN DOOR DE HUIDIGE OMSTANDIGHEDEN. BEL OF MAIL ONS VOOR DE ACTUELE LEVERTIJDEN.
Specificaties

Specificaties:

ECO modus Ja

Maaisysteem Willekeurig

Docking station Ja

Oplaadsysteem Automatisch

Type batterij Lithium-Ion

Aantal batterijen 1

Kantel sensor Ja

Batterijcapaciteit 5 Ah

Lengte product 545 mm

Til sensor Ja

Productnaam consument STIGA G 1200

Bluetooth ontvanger Ja

Sensor obstakeldetectie Ja

Beschermingscover oplaadstation Optioneel

Slimme APP Ja

Productkleur Grijs, Geel

APP Lock Ja

Besturing via APP Bluetooth

Gebruikersinterface Toetsenbord

EAN / UCI 8008984855472

Terug naar laadstation On wire / Run Beside Wire (RBW)

Krachtbron Lithium-ion batterij

Regeling maaihoogte Manueel

Maaihoogtes 20 - 60 mm

Type motor Inductie (brushless)

Maaibreedte 18 cm

Maximale hellingsgraad 45%

Max. hellingsgraad langs boorden 20%

Regensensoren Ja

Type stekker Schuko (Type F)

 

De STIGA G 1200 robotmaaier zorgt net zo goed voor uw gazon zoals u – maar zonder dat u er iets voor hoeft te doen. Kies de ideale power kit voor uw tuin. Voor maximaal 1200 m2 is de 5Ah batterij geschikt. Compact en licht, zodat STIGA G 1200 moeiteloos rond obstakels rijdt zonder sporen op het gazon.

Door het uistekende evenwicht gaat deze maairobot probleemloos over hellend terrein tot 24°. De twee elektronische 'hersenhelften' (vermogen en logica) leren wanneer en waar de robot moet maaien. Voor uw veiligheid stoppen de sensoren de STIGA G 1200 wanneer hij obstakels tegenkomt op zijn pad.

De regensensoren sturen de robot terug naar het laadstation in geval van neerslag. U verbindt uw robotgrasmaaier met uw smartphone voor bediening en instelling van het maaischema via de STIGA.GO app. Daarmee stelt u ook 5 Go-To-Cut startpunten in van waar de robot zal starten met maaien. Zo krijgt uw gazon een perfecte afwerking op elke plaats.

Wanneer de maaibeurt erop zit, tilt u de cover omhoog en spoelt u de machine schoon met de tuinslang. Dankzij de de IPX5 bescherming blijft uw STIGA G 1200 altijd proper voor een efficiënte werking en langere levensduur.

Wat zit er in de doos?

*laadstation

*lader

*7 laadstation bevestigingspennen

*1 gereedschap voor bevestigingspennen

* 2 draadverbindingen laadstation 

* 2 connectoren voor draad

* 4 messen + 4 messchroeven

Accu kit 5 Ah inbegrepen 

Garantie

Dit vinden wij heel belangrijk en staat bij ons dan ook hoog in het vaandel !
Wij gaan immers voor goede kwaliteit en een goede service.

DBS Maaitechniek is dealer van alle aangeboden merken. Wij beschikken over een eigen showroom, werkplaats en service afdeling.
Voor alle door ons geleverde producten geldt een volledige fabrieksgarantie.

Reparatie van de machines:

Indien een bij De Tuinmachine.nl / DBS Maaitechniek besteld product in de garantieperiode defect raakt kunt u het product terugsturen of langsbrengen bij DBS Maaitechniek.

Wij zorgen dan voor de verdere afhandeling van de reparatie en zorgen dat de machine weer zo snel mogelijk bij u terug is.

Klachten:

De Tuinmacnine.nl / DBS Maaitechniek streeft naar een zo correct mogelijke afhandeling van uw bestelling. Mocht u toch een slechte ervaring hebben met onze service, dan horen wij dit graag. We doen er dan alles aan om u alsnog tevreden te stellen.

U kunt uw klacht richten aan de afdeling Klantenservice : 

klantenservice@dbsmaaitechniek.nl

U krijgt altijd binnen 1 week uitsluitsel over uw klacht.

Retourrecht

14 dagen Retourrecht

Bij koop op afstand heeft u als consument het recht op een zichttermijn van 14 dagen na ontvangst van de bestelling. U mag een product zonder opgaaf van reden aan ons terugsturen, het product dient in de originele verpakking en in stevige kartonnen verzenddoos te worden geretourneerd. Wij adviseren daarom altijd de verzenddoos en originele verpakking zorgvuldig open te maken, zodat u deze eventueel weer kunt gebruiken om de bestelling terug te sturen. Het is niet de bedoeling dat het product tijdens deze periode wordt gebruikt. U heeft recht op een zichttermijn, dit is géén probeertermijn.

Download hier ons retourformulier.

Hoe kan ik gebruik maken van het zichttermijn?


Alle bestellingen hebben het recht van restitutie tot 14 dagen na ontvangst van de bestelling. Houdt u rekening met onderstaande:

•          Retour zendingen worden alleen in behandeling genomen wanneer de bestelling, indien ongeschonden, in originele verpakking en in stevige verzenddoos worden geretourneerd. Bij producten die beschadigd zijn of gebruikssporen vertonen behouden wij ons het recht de retour te weigeren.
•          Na ontvangst van uw retour wordt deze spoedig verwerkt en wordt indien gewenst het aankoopbedrag retour gestort of een vervangend artikel geleverd.
•          Wij adviseren u om een bewijs van retour zenden te vragen bij de PostNL punt.
•          Voeg altijd een volledig ingevuld retourformulier bij aan uw retourzending.

Doorlooptijd van het retourproces
U ontvangt een bevestiging wanneer wij de producten retour hebben ontvangen en in de retourzending in behandeling wordt genomen. Binnen twee weken wordt uw aankoopbedrag teruggestort of ontvangt u een nieuw product.

Vragen over dit product?

Heeft u vragen over dit product, of bijvoorbeeld de garantie? Bel ons dan op Tel.: 035-6423358, of mail ons via klantenservice@dbsmaaitechniek.nl

Loading...