Grootste online tuinmachine winkel van Nederland.

Husqvarna Automower 535X AWD Robotgrasmaaier NIEUW! 3500m2

€ 5.199,00

artnr: 967853412


PROFESSIONEEL MODEL!


NIEUW! MET 4 WIEL AANDRIJVING!


Vierwielaandrijving
De Husqvarna Automower 535 AWD heeft een gloednieuw onderstel met vierwielaandrijving en knikbesturing. De nieuwe maaier zorgt voor verhoogde veiligheid en productiviteit van groenprofessionals en kan taludhellingen tot 70% aan. Bovendien trekt de robotmaaier zich niets aan van sterke oneffenheden in het gazon. De Automower 535 AWD is veilig voor mens, dier en obstakels dankzij de ultrasonic-functie. Zodra de robotmaaier een voorwerp detecteert past deze zijn snelheid aan. Een rubberen bumper biedt extra veiligheid. De automatische maaier produceert maximaal 62 dB en is geschikt voor gazons tot 3.500 m2.


Mobiele app
Volgens het Zweedse bedrijf neemt nieuwe robotmaaier 535 AWD de groenprofessional veel werk uit handen en bespaart deze hem tijd. Instellingen zoals maaifrequentie, -snelheid en -hoogte worden eenvoudig beheerd via de mobiele app Automower Connect (voor Android en iOS). Met Husqvarna Fleet Services zijn de prestaties, locaties en status van een vloot Automowers real-time inzichtelijk.


Veilig en efficiënt
‘De Husqvarna Automower 535 AWD is een belangrijke ontwikkeling in professioneel gazononderhoud. Hoveniers kunnen veiliger en efficiënter werken met machines die een positieve bijdrage leveren aan de gezonde stad. Van Co2-uitstoot is immers geen sprake en het geluid is beperkt tot het absolute minimum.

Specificaties

Husqvarna Automower 535X AWD Robotgrasmaaier NIEUW!

artnr : 967853412


Capaciteit werkgebied     3500 m²

Oplaadsysteem    Automatisch

Maaibreedte     22 cm

Maaihoogte, min-max    30-70 mm

Oplaadtijd    30 min

Maaitijd op een lading    100 min

Gemiddeld energieverbruik bij maximaal gebruik    24 kWh

Energieverbruik tijdens maaien     40 W

Afmetingen product, LxBxH    93x55x29 cm

Geluidsniveau Guaranteed sound level    62 dB(A)

Toetsenbord   Geen

Informatie paneel    Nee

Timer    Ja

Type   Geïntegreerde

Wielprofielen     Medium

Alarm    Hoog

PIN code   Ja

Installatie slot   Ja

Tijdslot    Ja

GPS Theft tracking   Ja

Hefsensor   Ja

Botssensor    Ja

Hypergevoelige sensoren    Nee

Extra messen    9 pcs

Grensdraad    0 m

Haringen   0 stuks

Garantie

Dit vinden wij heel belangrijk en staat bij ons dan ook hoog in het vaandel !
Wij gaan immers voor goede kwaliteit en een goede service.

DBS Maaitechniek is dealer van alle aangeboden merken. Wij beschikken over een eigen showroom, werkplaats en service afdeling.
Voor alle door ons geleverde producten geldt een volledige fabrieksgarantie.

Reparatie van de machines:

Indien een bij De Tuinmachine.nl / DBS Maaitechniek besteld product in de garantieperiode defect raakt kunt u het product terugsturen of langsbrengen bij DBS Maaitechniek.

Wij zorgen dan voor de verdere afhandeling van de reparatie en zorgen dat de machine weer zo snel mogelijk bij u terug is.

Klachten:

De Tuinmacnine.nl / DBS Maaitechniek streeft naar een zo correct mogelijke afhandeling van uw bestelling. Mocht u toch een slechte ervaring hebben met onze service, dan horen wij dit graag. We doen er dan alles aan om u alsnog tevreden te stellen.

U kunt uw klacht richten aan de afdeling Klantenservice : 

klantenservice@dbsmaaitechniek.nl

U krijgt altijd binnen 1 week uitsluitsel over uw klacht.

Retourrecht

14 dagen Retourrecht

Bij koop op afstand heeft u als consument het recht op een zichttermijn van 14 dagen na ontvangst van de bestelling. U mag een product zonder opgaaf van reden aan ons terugsturen, het product dient in de originele verpakking en in stevige kartonnen verzenddoos te worden geretourneerd. Wij adviseren daarom altijd de verzenddoos en originele verpakking zorgvuldig open te maken, zodat u deze eventueel weer kunt gebruiken om de bestelling terug te sturen. Het is niet de bedoeling dat het product tijdens deze periode wordt gebruikt. U heeft recht op een zichttermijn, dit is géén probeertermijn.

Download hier ons retourformulier.

Hoe kan ik gebruik maken van het zichttermijn?


Alle bestellingen hebben het recht van restitutie tot 14 dagen na ontvangst van de bestelling. Houdt u rekening met onderstaande:

•          Retour zendingen worden alleen in behandeling genomen wanneer de bestelling, indien ongeschonden, in originele verpakking en in stevige verzenddoos worden geretourneerd. Bij producten die beschadigd zijn of gebruikssporen vertonen behouden wij ons het recht de retour te weigeren.
•          Na ontvangst van uw retour wordt deze spoedig verwerkt en wordt indien gewenst het aankoopbedrag retour gestort of een vervangend artikel geleverd.
•          Wij adviseren u om een bewijs van retour zenden te vragen bij de PostNL punt.
•          Voeg altijd een volledig ingevuld retourformulier bij aan uw retourzending.

Doorlooptijd van het retourproces
U ontvangt een bevestiging wanneer wij de producten retour hebben ontvangen en in de retourzending in behandeling wordt genomen. Binnen twee weken wordt uw aankoopbedrag teruggestort of ontvangt u een nieuw product.

Vragen over dit product?

Heeft u vragen over dit product, of bijvoorbeeld de garantie? Bel ons dan op Tel.: 035-6423358, of mail ons via klantenservice@dbsmaaitechniek.nl

Loading...