Grootste online tuinmachine winkel van Nederland.

Robomow RX20 Pro Robotgrasmaaier

€ 699,00

€ 685,00

artnr : PRD9000G


De Robomow RX20 PRO is de aanbevolen gazonmaaier als uw tuin tot 200m² is. De RX20 Pro is een kleine en betaalbare robotmaaier van Robomow en maait uw gazon volledig geautomatiseerd. Hij omvat een dockingsysteem en basisstation voor volautomatisch maaien. Stel gewoon een wekelijks programma in en de RX20 PRO vertrekt uit het basisstation op de voorgeprogrammeerde dagen en tijden. Aan het einde van elke taak keert de Robomow naar het basisstation terug voor het opladen tot de volgende ingeplande taak.  Het enige wat u hoeft te doen is door het menu bladeren en de grootte van uw tuin invoeren en het tijdstip dat u wilt beginnen. Laat de rest aan Robomow over. Verder heeft u geen omkijken meer naar de machine of uw gazon.


De maaibreedte van deze robotmaaier is 18 centimeter en hij is voorzien van een koolborstelloze motor. U kunt zijn instellingen wijzigen middels de Robomow app op uw android telefoon. Ook is de Robomow RX20 Pro in staat om tegen hellingen tot 15% op te rijden.

Specificaties

Robomow RX20 Pro Robotgrasmaaier

artnr : PRD9000G

Specificaties

Aanbevolen gazongrootte: 0-200 m²

Maximale gazongrootte: 300 m²

Werking: Wekelijks programma-volautomatisch

Maaimotor: DC motor, koolborstel

Zwevend maaidek: ja

Accucapaciteit: 7 Ah

Stroomverbruik: 4 kWh/maand

Maaitijd: 90-120 min.

Laadtijd: 16-20 uur

Maaibreedte: 18 cm

Maaihoogte: 15-45 mm

Maaivermogen: 100 Watt

Geluidsniveau: ECO modus: 64 dB, Turbo modus: gemeten: 67,9 dB gegarandeerd: 69 dB

Diefstalbeveiliging: ja

Maximaal aantal sub-zones/startpunten: 2

Maximaal aantal separate zones: 2

Aantal meter begrenzingsdraad: 0 (aanbevolen 100 mtr, zie opties)

Aantal draadpinnen: 0 (aanbevolen draadpinnen medium, zie opties)

Bluetooth: ja

GSM-module: ja

Robomow app: alleen Android

Garantie: 3 jaar

Basisstation: ja

Basisstation opstelling buiten gazon mogelijk: ja

Hellingen: 15% (8,5°)

Type accu: lood

Afmetingen: 53x42x26 cm

Gewicht robot: 7,5 kg


Video bekijken

Garantie

Dit vinden wij heel belangrijk en staat bij ons dan ook hoog in het vaandel !
Wij gaan immers voor goede kwaliteit en een goede service.

DBS Maaitechniek is dealer van alle aangeboden merken. Wij beschikken over een eigen showroom, werkplaats en service afdeling.
Voor alle door ons geleverde producten geldt een volledige fabrieksgarantie.

Reparatie van de machines:

Indien een bij De Tuinmachine.nl / DBS Maaitechniek besteld product in de garantieperiode defect raakt kunt u het product terugsturen of langsbrengen bij DBS Maaitechniek.

Wij zorgen dan voor de verdere afhandeling van de reparatie en zorgen dat de machine weer zo snel mogelijk bij u terug is.

Klachten:

De Tuinmacnine.nl / DBS Maaitechniek streeft naar een zo correct mogelijke afhandeling van uw bestelling. Mocht u toch een slechte ervaring hebben met onze service, dan horen wij dit graag. We doen er dan alles aan om u alsnog tevreden te stellen.

U kunt uw klacht richten aan de afdeling Klantenservice : 

klantenservice@dbsmaaitechniek.nl

U krijgt altijd binnen 1 week uitsluitsel over uw klacht.

Retourrecht

14 dagen Retourrecht

Bij koop op afstand heeft u als consument het recht op een zichttermijn van 14 dagen na ontvangst van de bestelling. U mag een product zonder opgaaf van reden aan ons terugsturen, het product dient in de originele verpakking en in stevige kartonnen verzenddoos te worden geretourneerd. Wij adviseren daarom altijd de verzenddoos en originele verpakking zorgvuldig open te maken, zodat u deze eventueel weer kunt gebruiken om de bestelling terug te sturen. Het is niet de bedoeling dat het product tijdens deze periode wordt gebruikt. U heeft recht op een zichttermijn, dit is géén probeertermijn. Neemt u contact op met onze klantenservice voor uw zichttermijn retourformulier.

Hoe kan ik gebruik maken van het zichttermijn?


Alle bestellingen hebben het recht van restitutie tot 14 dagen na ontvangst van de bestelling. Houdt u rekening met onderstaande:

•          Retour zendingen worden alleen in behandeling genomen wanneer de bestelling, indien ongeschonden, in originele verpakking en in stevige verzenddoos worden geretourneerd. Bij producten die beschadigd zijn of gebruikssporen vertonen behouden wij ons het recht de retour te weigeren.
•          Na ontvangst van uw retour wordt deze spoedig verwerkt en wordt indien gewenst het aankoopbedrag retour gestort of een vervangend artikel geleverd.
•          Wij adviseren u om een bewijs van retour zenden te vragen bij de PostNL punt.
•          Voeg altijd een volledig ingevuld retourformulier bij aan uw retourzending.

Doorlooptijd van het retourproces
U ontvangt een bevestiging wanneer wij de producten retour hebben ontvangen en in de retourzending in behandeling wordt genomen. Binnen twee weken wordt uw aankoopbedrag teruggestort of ontvangt u een nieuw product.

Vragen over dit product?

Heeft u vragen over dit product, of bijvoorbeeld de garantie? Bel ons dan op Tel.: 035-6423358, of mail ons via klantenservice@dbsmaaitechniek.nl

Loading...