Grootste online tuinmachine winkel van Nederland.
WIJ LEVEREN OOK IN BELGIË

Robomow RC304u Robotgrasmaaier tot 500m2

€ 1.099,00

€ 995,00

artnr : 22BCBA-A619


De knapste maaier tot nu toe. Een perfecte match met uw prachtige gazon. Unieke randmaaimodus en messen die buiten de wielen maaien voor die extra speciale Robomow-afwerking. Deze Robomow heeft 1 sterk mes,  extra stevig en zeer veilig voor maximale prestaties. U hoeft slecht één keer per jaar het mes te vervangen. Het SmartMow-programma zorgt ervoor dat de maaier in een vloeiende beweging wegdraait voor de begrenzingsdraad, zonder te stoppen. Hierdoor heeft de Robomow ongeveer 10% minder maaitijd nodig dan concurrerende robotmaaiers en wordt de motor minder belast.


De persoonlijke pincode op de maaier voorkomt dat anderen uw Robomow ongeoorloofd kunnen gebruiken. Deze Robomow is geprogrammeerd om in geval van regen terug te keren naar het basisstation en alleen te vertrekken als de weersomstandigheden het toelaten. De gevoeligheid van de sensor is instelbaar.


De sterke messen maaien het gras in zulke kleine snippers, waardoor het niet nodig is om het bij lkaar te harken. De kleine grassnippers composteren en het water en de voedingsstoffen worden weer door de bodem opgenomen, waardoor u een prachtig en gezond gazon zult hebben!


Geleverd inclusief draad en pennen!

Levertijd: Doorgaans 1-5 werkdagen in Nederland en België.
Specificaties

Robomow RC304u Robotgrasmaaier

artnr : 22BCBA-A619


Specificaties

Aanbevolen gazongrootte: 0-500m²

Maximale gazongrootte: 1000 m²

RoboHome : optioneel

Basisstation opstelling buiten gazon mogelijk : ja

Maaimotor: DC motor, koolborstel

Power Wheels : optioneel

Rijmotor : standaard

Accucapaciteit: 2,4 Ah

Stroomverbruik: 11 kWh/maand

Maaitijd: 45-50 min.

Laadtijd: 50-70 uur

Maaibreedte: 28 cm

Maaihoogte: 15-60 mm

Maaivermogen: 200 Watt

Geluidsniveau: ECO modus: 64 dB, Turbo modus: gemeten: 67,9 dB gegarandeerd: 69 dB

Maximaal aantal sub-zones : 3

Maximaal aantal separate zones : 2

GSM-module :  NEE

Aantal meter begrenzingsdraad :    150   (inbegrepen)

Aantal draadpinnen :   200  (inbegrepen)

Maximale mogelijke lengte begrenzingsdraad :   800 meter

Diefstalbeveiliging: pincode en alarmsysteem

Regensensor : ja

Basisstation: ja

Hellingen: 36% (20°)

Type accu: 26V Lithium (LiFePO4)

Afmetingen: 63x46x21 cm

Gewicht robot: 11,1 kg

Gewicht totaal : 18.2 kg

Garantie: 2 jaarVideo bekijken

Garantie

Dit vinden wij heel belangrijk en staat bij ons dan ook hoog in het vaandel !
Wij gaan immers voor goede kwaliteit en een goede service.

DBS Maaitechniek is dealer van alle aangeboden merken. Wij beschikken over een eigen showroom, werkplaats en service afdeling.
Voor alle door ons geleverde producten geldt een volledige fabrieksgarantie.

Reparatie van de machines:

Indien een bij De Tuinmachine.nl / DBS Maaitechniek besteld product in de garantieperiode defect raakt kunt u het product terugsturen of langsbrengen bij DBS Maaitechniek.

Wij zorgen dan voor de verdere afhandeling van de reparatie en zorgen dat de machine weer zo snel mogelijk bij u terug is.

Klachten:

De Tuinmacnine.nl / DBS Maaitechniek streeft naar een zo correct mogelijke afhandeling van uw bestelling. Mocht u toch een slechte ervaring hebben met onze service, dan horen wij dit graag. We doen er dan alles aan om u alsnog tevreden te stellen.

U kunt uw klacht richten aan de afdeling Klantenservice : 

klantenservice@dbsmaaitechniek.nl

U krijgt altijd binnen 1 week uitsluitsel over uw klacht.

Retourrecht

14 dagen Retourrecht

Bij koop op afstand heeft u als consument het recht op een zichttermijn van 14 dagen na ontvangst van de bestelling. U mag een product zonder opgaaf van reden aan ons terugsturen, het product dient in de originele verpakking en in stevige kartonnen verzenddoos te worden geretourneerd. Wij adviseren daarom altijd de verzenddoos en originele verpakking zorgvuldig open te maken, zodat u deze eventueel weer kunt gebruiken om de bestelling terug te sturen. Het is niet de bedoeling dat het product tijdens deze periode wordt gebruikt. U heeft recht op een zichttermijn, dit is géén probeertermijn.

Download hier ons retourformulier.

Hoe kan ik gebruik maken van het zichttermijn?


Alle bestellingen hebben het recht van restitutie tot 14 dagen na ontvangst van de bestelling. Houdt u rekening met onderstaande:

•          Retour zendingen worden alleen in behandeling genomen wanneer de bestelling, indien ongeschonden, in originele verpakking en in stevige verzenddoos worden geretourneerd. Bij producten die beschadigd zijn of gebruikssporen vertonen behouden wij ons het recht de retour te weigeren.
•          Na ontvangst van uw retour wordt deze spoedig verwerkt en wordt indien gewenst het aankoopbedrag retour gestort of een vervangend artikel geleverd.
•          Wij adviseren u om een bewijs van retour zenden te vragen bij de PostNL punt.
•          Voeg altijd een volledig ingevuld retourformulier bij aan uw retourzending.

Doorlooptijd van het retourproces
U ontvangt een bevestiging wanneer wij de producten retour hebben ontvangen en in de retourzending in behandeling wordt genomen. Binnen twee weken wordt uw aankoopbedrag teruggestort of ontvangt u een nieuw product.

Vragen over dit product?

Heeft u vragen over dit product, of bijvoorbeeld de garantie? Bel ons dan op Tel.: 035-6423358, of mail ons via klantenservice@dbsmaaitechniek.nl

Loading...