Grootste online tuinmachine winkel van Nederland.
WIJ LEVEREN OOK IN BELGIË

Robomow RS615 Pro Robotgrasmaaier tot 1600m2

€ 2.049,00

€ 1.999,00

artnr : 22ASBA-D619


De Robomow RS615 Pro is ontworpen voor gazons met een oppervlakte van 0 tot 1600m². De Robomow RS615 Pro hoeft u maar één keer in te stellen en dat gaat heel gemakkelijk met de iOS of Android app. Deze robotmaaier zorgt er voor dat u weer tijd heeft voor uzelf.


Veiligheid boven alles


De bladen van de Robomow stoppen onmiddellijk met draaien als de maaier wordt opgetild. Als de bumper een obstakel opmerkt, stoppen de messen en verandert de Robomow van rijrichting. Om te voorkomen dat kinderen met de Robomow gaan spelen kunt u de kindervergrendeling inschakelen.


De pincode die op de Robomow zit, verzekert u van het feit dat niemand anders iets kan met de maaier. Dit is gedaan om eventuele diefstal te ontmoedigen.


Ook is de Robomow is geprogrammeerd om zichzelf tegen regen te beschermen. Bij regen keert hij automatisch terug naar het basisstation en hij vertrekt pas opnieuw als het weer beter is. De gevoeligheid van de regensensor is instelbaar.


Begrenzingsdraad,draadpinnen en Robohome niet inbegrepen.  Basisstation wel inbegrepen.

Levertijd: Doorgaans 1-5 werkdagen in Nederland en België.
Specificaties

Robomow RS615 Pro Robotgrasmaaier

artnr : 22ASBA-D619


Specificaties

Aanbevolen Gazongrootte   1600 m²

Max. Grootte Gazon   3000 m²

Basisstation    Inbegrepen

Connectiviteit   Bluetooth & RoboConnect

Diefstalbeveiliging    Ja

Robomow App 2.0   Ja

RoboVision

Spraaksysteem (Alexa)   Ja

Web App (MyRobomow)    Ja

Vind Mijn Maaier  ja

Robohome   Optioneel, niet inbegrepen

Draad En Draadpinnen  Optioneel, niet inbegrepen

Maaibreedte   56 cm

Maaihoogte   20-80 mm

Max. Helling   36% (20°)

Subzones  4

Maaivermogen   400 Watts

Maaimotoren   DC-borstel

Geluidsniveau   ECO Mode: 64 dB High Power

Type Accu  26V Lithium (LiFePO4)

Accucapaciteit  4,5 Ah

Gemiddelde Maaitijd  55-70 min

Oplaadtijd  90-110 min

Stroomverbruik  22 kWh/maand

Toegelaten Lengte Perimeterdraad   800 m

Gebruikshoogte  3000 m

Afmetingen Robot    73.5 x 66 x 31 cm

Netto Gewicht   20 kg


Video bekijken

Garantie

Dit vinden wij heel belangrijk en staat bij ons dan ook hoog in het vaandel !
Wij gaan immers voor goede kwaliteit en een goede service.

DBS Maaitechniek is dealer van alle aangeboden merken. Wij beschikken over een eigen showroom, werkplaats en service afdeling.
Voor alle door ons geleverde producten geldt een volledige fabrieksgarantie.

Reparatie van de machines:

Indien een bij De Tuinmachine.nl / DBS Maaitechniek besteld product in de garantieperiode defect raakt kunt u het product terugsturen of langsbrengen bij DBS Maaitechniek.

Wij zorgen dan voor de verdere afhandeling van de reparatie en zorgen dat de machine weer zo snel mogelijk bij u terug is.

Klachten:

De Tuinmacnine.nl / DBS Maaitechniek streeft naar een zo correct mogelijke afhandeling van uw bestelling. Mocht u toch een slechte ervaring hebben met onze service, dan horen wij dit graag. We doen er dan alles aan om u alsnog tevreden te stellen.

U kunt uw klacht richten aan de afdeling Klantenservice : 

klantenservice@dbsmaaitechniek.nl

U krijgt altijd binnen 1 week uitsluitsel over uw klacht.

Retourrecht

14 dagen Retourrecht

Bij koop op afstand heeft u als consument het recht op een zichttermijn van 14 dagen na ontvangst van de bestelling. U mag een product zonder opgaaf van reden aan ons terugsturen, het product dient in de originele verpakking en in stevige kartonnen verzenddoos te worden geretourneerd. Wij adviseren daarom altijd de verzenddoos en originele verpakking zorgvuldig open te maken, zodat u deze eventueel weer kunt gebruiken om de bestelling terug te sturen. Het is niet de bedoeling dat het product tijdens deze periode wordt gebruikt. U heeft recht op een zichttermijn, dit is géén probeertermijn.

Download hier ons retourformulier.

Hoe kan ik gebruik maken van het zichttermijn?


Alle bestellingen hebben het recht van restitutie tot 14 dagen na ontvangst van de bestelling. Houdt u rekening met onderstaande:

•          Retour zendingen worden alleen in behandeling genomen wanneer de bestelling, indien ongeschonden, in originele verpakking en in stevige verzenddoos worden geretourneerd. Bij producten die beschadigd zijn of gebruikssporen vertonen behouden wij ons het recht de retour te weigeren.
•          Na ontvangst van uw retour wordt deze spoedig verwerkt en wordt indien gewenst het aankoopbedrag retour gestort of een vervangend artikel geleverd.
•          Wij adviseren u om een bewijs van retour zenden te vragen bij de PostNL punt.
•          Voeg altijd een volledig ingevuld retourformulier bij aan uw retourzending.

Doorlooptijd van het retourproces
U ontvangt een bevestiging wanneer wij de producten retour hebben ontvangen en in de retourzending in behandeling wordt genomen. Binnen twee weken wordt uw aankoopbedrag teruggestort of ontvangt u een nieuw product.

Vragen over dit product?

Heeft u vragen over dit product, of bijvoorbeeld de garantie? Bel ons dan op Tel.: 035-6423358, of mail ons via klantenservice@dbsmaaitechniek.nl

Loading...