Grootste online tuinmachine winkel van Nederland.

Robomow RC312 Pro S Robotgrasmaaier tot 1200m2

€ 1.899,00

€ 1.861,00

artnr : 22ACFAFD619


Als u een groot gazon heeft met een oppervlak van 0-1200m² en op zoek bent naar een aantrekkelijke, technisch geavanceerde maaier uit het topsegment om zowel uw gazon te verbeteren, dan is de Robomow RC312 het model voor u. Deze maaier is gestroomlijnd, glanzend en heel erg stijlvol, en geeft zowel uw huis als uw tuin een vleugje luxe en moderne techniek.


Deze handige, kleine maaier wordt met een basisstation geleverd en is compact, groen en heel erg krachtig.  Deze grasmaaier met Power Wheels en SmartMow levert een uiterst betrouwbare werking op het gazon en past zijn bewegingen volledig aan de omgeving aan. Dankzij de GSM module kunt u met uw mobiele toestel de grasmaaier instellen, en een pincode verzekert een optimale beveiliging tegen diefstal. De robotmaaier vertrekt vanuit een centraal basisstation om daarna met zijn sterke mes het gras, door middel van een zogenaamde mulching-techniek, nauwkeurig te maaien. De borstelloze motor en de geïmplementeerde regendetector maken deze robotmaaier met modulair ontwerp en een garantie van twee jaar tot een uiterst betrouwbare machine.Specificaties

Robomow RC312 Pro S Robotgrasmaaier

artnr : 22ACFAFD619


Specificaties

Aanbevolen gazongrootte: 0-1200m²

Maximale gazongrootte: 2000 m²

RoboHome : ja

Basisstation opstelling buiten gazon mogelijk : ja

Maaimotor: DC motor, borstelloos

Power Wheels : ja

Rijmotor : krachtig

Accucapaciteit: 3 Ah

Stroomverbruik: 18 kWh/maand

Maaitijd: 60-70 min.

Laadtijd: 70-90 uur

Maaibreedte: 28 cm

Maaihoogte: 15-60 mm

Draad en pennen Niet inbegrepen !

Maaivermogen: 200 Watt

Geluidsniveau: ECO modus: 64 dB, Turbo modus: gemeten: 67,9 dB gegarandeerd: 69 dB

Maximaal aantal sub-zones : 3

Maximaal aantal separate zones : 2

GSM-module : ja

Diefstalbeveiliging: pincode en alarmsysteem

Regensensor : ja

Garantie: 2 jaar

Basisstation: ja

Hellingen: 36% (20°)

Type accu: 26V Lithium (LiFePO4)

Afmetingen: 63x46x21 cm

Gewicht robot: 11,4 kg


Video bekijken

Garantie

Dit vinden wij heel belangrijk en staat bij ons dan ook hoog in het vaandel !
Wij gaan immers voor goede kwaliteit en een goede service.

DBS Maaitechniek is dealer van alle aangeboden merken. Wij beschikken over een eigen showroom, werkplaats en service afdeling.
Voor alle door ons geleverde producten geldt een volledige fabrieksgarantie.

Reparatie van de machines:

Indien een bij De Tuinmachine.nl / DBS Maaitechniek besteld product in de garantieperiode defect raakt kunt u het product terugsturen of langsbrengen bij DBS Maaitechniek.

Wij zorgen dan voor de verdere afhandeling van de reparatie en zorgen dat de machine weer zo snel mogelijk bij u terug is.

Klachten:

De Tuinmacnine.nl / DBS Maaitechniek streeft naar een zo correct mogelijke afhandeling van uw bestelling. Mocht u toch een slechte ervaring hebben met onze service, dan horen wij dit graag. We doen er dan alles aan om u alsnog tevreden te stellen.

U kunt uw klacht richten aan de afdeling Klantenservice : 

klantenservice@dbsmaaitechniek.nl

U krijgt altijd binnen 1 week uitsluitsel over uw klacht.

Retourrecht

14 dagen Retourrecht

Bij koop op afstand heeft u als consument het recht op een zichttermijn van 14 dagen na ontvangst van de bestelling. U mag een product zonder opgaaf van reden aan ons terugsturen, het product dient in de originele verpakking en in stevige kartonnen verzenddoos te worden geretourneerd. Wij adviseren daarom altijd de verzenddoos en originele verpakking zorgvuldig open te maken, zodat u deze eventueel weer kunt gebruiken om de bestelling terug te sturen. Het is niet de bedoeling dat het product tijdens deze periode wordt gebruikt. U heeft recht op een zichttermijn, dit is géén probeertermijn.

Download hier ons retourformulier.

Hoe kan ik gebruik maken van het zichttermijn?


Alle bestellingen hebben het recht van restitutie tot 14 dagen na ontvangst van de bestelling. Houdt u rekening met onderstaande:

•          Retour zendingen worden alleen in behandeling genomen wanneer de bestelling, indien ongeschonden, in originele verpakking en in stevige verzenddoos worden geretourneerd. Bij producten die beschadigd zijn of gebruikssporen vertonen behouden wij ons het recht de retour te weigeren.
•          Na ontvangst van uw retour wordt deze spoedig verwerkt en wordt indien gewenst het aankoopbedrag retour gestort of een vervangend artikel geleverd.
•          Wij adviseren u om een bewijs van retour zenden te vragen bij de PostNL punt.
•          Voeg altijd een volledig ingevuld retourformulier bij aan uw retourzending.

Doorlooptijd van het retourproces
U ontvangt een bevestiging wanneer wij de producten retour hebben ontvangen en in de retourzending in behandeling wordt genomen. Binnen twee weken wordt uw aankoopbedrag teruggestort of ontvangt u een nieuw product.

Vragen over dit product?

Heeft u vragen over dit product, of bijvoorbeeld de garantie? Bel ons dan op Tel.: 035-6423358, of mail ons via klantenservice@dbsmaaitechniek.nl

Loading...