Grootste online tuinmachine winkel van Nederland.

Robomow RC308 Pro Robotgrasmaaier tot 800m2

€ 1.299,00

€ 1.273,00

artnr : 22ACDA-A619


Als uw tuin een gazon met een omvang van maximaal 800 m² heeft, dan is de Robomow RC308 Pro de maaier voor u! De Robomow RC308 Pro is slank, gestroomlijnd en heeft een basisstation dat om esthetische redenen uit het zicht kan worden geplaatst. Dezev maaier is de ideale robotgrasmaaier om uw tuin tot in de puntjes te verzorgen, dankzij de Power Wheels voor sterkere bewegingen en de integratie van SmartMow, waardoor de automatische grasmaaier rekening houdt met obstakels in de omgeving. De robotgrasmaaier beschikt over een GSM module voor regeling op afstand, een beveiligende pincode en zelfs een revolutionaire regensensor. Het sterke mes voor doelgericht maaien, de borstelloge motor en het modulaire ontwerp maken deze robotmaaier tot de ideale tool. De RC308 Pro wordt geleverd met een GSM module en 2 jaar garantie.

Specificaties

Robomow RC308 Pro Robotgrasmaaier

artnr : 22ACDA-A619


Specificaties

 

Aanbevolen gazongrootte: 0-800m²

Maximale gazongrootte: 1500 m²

RoboHome : optioneel

Basisstation opstelling buiten gazon mogelijk : ja

Maaimotor: DC motor, koolborstel

Draad en pennen niet inbegrepen !

Power Wheels : ja

Rijmotor : standaard

Accucapaciteit: 3 Ah

Stroomverbruik: 14 kWh/maand

Maaitijd: 60-70 min.

Laadtijd: 70-90 uur

Maaibreedte: 28 cm

Maaihoogte: 15-60 mm

Maaivermogen: 200 Watt

Geluidsniveau: ECO modus: 64 dB, Turbo modus: gemeten: 67,9 dB gegarandeerd: 69 dB

Maximaal aantal sub-zones : 3

Maximaal aantal separate zones : 2

GSM-module : ja

Diefstalbeveiliging: pincode en alarmsysteem

Regensensor : ja

Basisstation: ja

Hellingen: 36% (20°)

Type accu: 26V Lithium (LiFePO4)

Afmetingen: 63x46x21 cm

Gewicht robot: 11,4 kg

 

Garantie: 2 jaar


Video bekijken

Garantie

Dit vinden wij heel belangrijk en staat bij ons dan ook hoog in het vaandel !
Wij gaan immers voor goede kwaliteit en een goede service.

DBS Maaitechniek is dealer van alle aangeboden merken. Wij beschikken over een eigen showroom, werkplaats en service afdeling.
Voor alle door ons geleverde producten geldt een volledige fabrieksgarantie.

Reparatie van de machines:

Indien een bij De Tuinmachine.nl / DBS Maaitechniek besteld product in de garantieperiode defect raakt kunt u het product terugsturen of langsbrengen bij DBS Maaitechniek.

Wij zorgen dan voor de verdere afhandeling van de reparatie en zorgen dat de machine weer zo snel mogelijk bij u terug is.

Klachten:

De Tuinmacnine.nl / DBS Maaitechniek streeft naar een zo correct mogelijke afhandeling van uw bestelling. Mocht u toch een slechte ervaring hebben met onze service, dan horen wij dit graag. We doen er dan alles aan om u alsnog tevreden te stellen.

U kunt uw klacht richten aan de afdeling Klantenservice : 

klantenservice@dbsmaaitechniek.nl

U krijgt altijd binnen 1 week uitsluitsel over uw klacht.

Retourrecht

14 dagen Retourrecht

Bij koop op afstand heeft u als consument het recht op een zichttermijn van 14 dagen na ontvangst van de bestelling. U mag een product zonder opgaaf van reden aan ons terugsturen, het product dient in de originele verpakking en in stevige kartonnen verzenddoos te worden geretourneerd. Wij adviseren daarom altijd de verzenddoos en originele verpakking zorgvuldig open te maken, zodat u deze eventueel weer kunt gebruiken om de bestelling terug te sturen. Het is niet de bedoeling dat het product tijdens deze periode wordt gebruikt. U heeft recht op een zichttermijn, dit is géén probeertermijn.

Download hier ons retourformulier.

Hoe kan ik gebruik maken van het zichttermijn?


Alle bestellingen hebben het recht van restitutie tot 14 dagen na ontvangst van de bestelling. Houdt u rekening met onderstaande:

•          Retour zendingen worden alleen in behandeling genomen wanneer de bestelling, indien ongeschonden, in originele verpakking en in stevige verzenddoos worden geretourneerd. Bij producten die beschadigd zijn of gebruikssporen vertonen behouden wij ons het recht de retour te weigeren.
•          Na ontvangst van uw retour wordt deze spoedig verwerkt en wordt indien gewenst het aankoopbedrag retour gestort of een vervangend artikel geleverd.
•          Wij adviseren u om een bewijs van retour zenden te vragen bij de PostNL punt.
•          Voeg altijd een volledig ingevuld retourformulier bij aan uw retourzending.

Doorlooptijd van het retourproces
U ontvangt een bevestiging wanneer wij de producten retour hebben ontvangen en in de retourzending in behandeling wordt genomen. Binnen twee weken wordt uw aankoopbedrag teruggestort of ontvangt u een nieuw product.

Vragen over dit product?

Heeft u vragen over dit product, of bijvoorbeeld de garantie? Bel ons dan op Tel.: 035-6423358, of mail ons via klantenservice@dbsmaaitechniek.nl

Loading...