Grootste online tuinmachine winkel van Nederland.

Gardena SILENO City 350 Robotgrasmaaier

€ 949,00

€ 911,00

 artnr : 15006-26


De robotmaaier voor tuinen tot 350 m²


Gazonverzorging kan zo eenvoudig en moeiteloos zijn, zelfs in kleine stadstuinen! Met zijn SensorCut systeem maait de GARDENA SILENO city 350 uw gras op een nauwkeurige en betrouwbare manier. U geniet van uw vrije tijd en een perfect onderhouden gazon. De SILENO city is geschikt voor kleinere gazons tot 350 vierkante meter. Hij maait op hellingen tot 25% en ook smalle doorgangen zijn geen probleem. Het zwenkbare achterwiel geeft de robotmaaier zijn uitstekende flexibiliteit en wendbaarheid, ideaal voor kleine en smalle tuinen. De nieuwe SILENO city 350 werkt tijdens alle weersomstandigheden en is zo stil dat hij nauwelijks gehoord zal worden. Als het werk klaar is, keert hij automatisch terug naar het laadstation. Tijdens de installatie leidt de installatiehulp u door de menu's en berekent hij een maaiplan. De maaitijden kunt u ook zelf instellen. De robotmaaier werkt alleen wanneer u dat wilt.


De precisiemessen maaien het gras netjes af. Dankzij het SensorCut system levert de GARDENA SILENO city 350 streeploze maairesultaten. De maaihoogte is eenvoudig in te stellen zonder gereedschap.


Een programmeerassistent helpt u via een intuïtief menu en berekent nadat u gazonformaat en gewenste maaitijden heeft ingevoerd, zelfstandig een maaiplan waarmee de SILENO city werkt. Ingewikkelde berekeningen en programmeren zijn niet nodig. Het maaiplan kan indien nodig worden aangepast.


De GARDENA SILENO city maait gazons tot 350 vierkante meter geheel automatisch, betrouwbaar, gelijkmatig en streeploos. Ook smalle doorgangen vormen geen enkel probleem. Het laadstation kan nagenoeg overal geplaatst worden.


De GARDENA SILENO city kan eenvoudig met de tuinslang worden afgespoten om behuizing, messen en wielen te bevrijden van vuil, stof en grasresten.


De grensdraad bakent het maaigebied betrouwbaar af, zodat de robotmaaier precies weet waar hij moet maaien. Een zeer gevoelige botssensor zorgt ervoor dat de robotmaaier niet gehinderd wordt door obstakels in de tuin. Wanneer het apparaat wordt opgetild, stoppen de messen direct om verwondingen te voorkomen.


Een PIN code zorgt voor beveiliging tegen diefstal.

Specificaties

Gardena SILENO City 350 Robotgrasmaaier

 artnr : 15006-26


Technische specificaties

Artikelnr.            15006-26

EAN-Code:         4078500042123

Productiviteit

Capaciteit werkgebied  350 m² ±20%

Oplaadsysteem               Automatisch

Maximaal niveauverschil in werkgebied              25 %

Product

Informatie paneel          LCD display met instellingen menu

Timer    Ja

Type      Geïntegreerde

Vermogen en opladen

Type accu           Li-Ion

Oplaadtijd          60 min

Maaitijd op een lading  65 min

Gemiddeld energieverbruik bij maximaal gebruik           2.5 kWh

Motor- en maaisysteem

Maaisysteem    3 maaimessen

Maaihoogte, min-max  20-50 mm

Maaibreedte     16 cm

Gegevens geluid en lawaai

Geluidsniveau gegarandeerd geluidsniveau      58 dB(A)

Kenmerken veiligheid en beveiliging

Alarm    Nee

PIN code             Ja

Hefsensor          Ja

Botssensor         Ja

Installatie-accessoires

Grensdraad       150 m

Haringen             200 pcs

Totale afmetingen

Gewicht              7.3 kg

Garantie

Dit vinden wij heel belangrijk en staat bij ons dan ook hoog in het vaandel !
Wij gaan immers voor goede kwaliteit en een goede service.

DBS Maaitechniek is dealer van alle aangeboden merken. Wij beschikken over een eigen showroom, werkplaats en service afdeling.
Voor alle door ons geleverde producten geldt een volledige fabrieksgarantie.

Reparatie van de machines:

Indien een bij De Tuinmachine.nl / DBS Maaitechniek besteld product in de garantieperiode defect raakt kunt u het product terugsturen of langsbrengen bij DBS Maaitechniek.

Wij zorgen dan voor de verdere afhandeling van de reparatie en zorgen dat de machine weer zo snel mogelijk bij u terug is.

Klachten:

De Tuinmacnine.nl / DBS Maaitechniek streeft naar een zo correct mogelijke afhandeling van uw bestelling. Mocht u toch een slechte ervaring hebben met onze service, dan horen wij dit graag. We doen er dan alles aan om u alsnog tevreden te stellen.

U kunt uw klacht richten aan de afdeling Klantenservice : 

klantenservice@dbsmaaitechniek.nl

U krijgt altijd binnen 1 week uitsluitsel over uw klacht.

Retourrecht

14 dagen Retourrecht

Bij koop op afstand heeft u als consument het recht op een zichttermijn van 14 dagen na ontvangst van de bestelling. U mag een product zonder opgaaf van reden aan ons terugsturen, het product dient in de originele verpakking en in stevige kartonnen verzenddoos te worden geretourneerd. Wij adviseren daarom altijd de verzenddoos en originele verpakking zorgvuldig open te maken, zodat u deze eventueel weer kunt gebruiken om de bestelling terug te sturen. Het is niet de bedoeling dat het product tijdens deze periode wordt gebruikt. U heeft recht op een zichttermijn, dit is géén probeertermijn.

Download hier ons retourformulier.

Hoe kan ik gebruik maken van het zichttermijn?


Alle bestellingen hebben het recht van restitutie tot 14 dagen na ontvangst van de bestelling. Houdt u rekening met onderstaande:

•          Retour zendingen worden alleen in behandeling genomen wanneer de bestelling, indien ongeschonden, in originele verpakking en in stevige verzenddoos worden geretourneerd. Bij producten die beschadigd zijn of gebruikssporen vertonen behouden wij ons het recht de retour te weigeren.
•          Na ontvangst van uw retour wordt deze spoedig verwerkt en wordt indien gewenst het aankoopbedrag retour gestort of een vervangend artikel geleverd.
•          Wij adviseren u om een bewijs van retour zenden te vragen bij de PostNL punt.
•          Voeg altijd een volledig ingevuld retourformulier bij aan uw retourzending.

Doorlooptijd van het retourproces
U ontvangt een bevestiging wanneer wij de producten retour hebben ontvangen en in de retourzending in behandeling wordt genomen. Binnen twee weken wordt uw aankoopbedrag teruggestort of ontvangt u een nieuw product.

Vragen over dit product?

Heeft u vragen over dit product, of bijvoorbeeld de garantie? Bel ons dan op Tel.: 035-6423358, of mail ons via klantenservice@dbsmaaitechniek.nl

Loading...