Grootste online tuinmachine winkel van Nederland.
WIJ LEVEREN OOK IN BELGIË

Husqvarna Automower 435X AWD Robotgrasmaaier NIEUW! 3500m2

€ 4.999,00

artnr :967853312


De nieuwste robotmaaier van Husqvarna !


Husqvarna lanceert de Automower® 435X AWD, een AI-compatibele robotmaaier met vierwielaandrijving en smart home-connectiviteit. Deze iconische, volledig autonome robotmaaier is ontworpen om te werken op ruw terrein en hellingen tot 70%. Hij werkt met Amazon Alexa, Google Home en IFTTT en biedt een open API voor smart home-integratie.


Met de Automower® 435X AWD lanceert Husqvarna, wereldleider in robotmaaiers, een baanbrekende robotmaaier voor de eigenaars van een slimme woning met een uitdagend gazon. Door de vierwielaandrijving en de unieke nieuwe vormgeving met twee verbonden body's kan de Husqvarna Automower® 435X AWD robotmaaier steile hellingen tot 70% aan. Om dat cijfer in perspectief te plaatsen: een zwarte skipiste heeft een helling van ongeveer 40 tot 60%, een skischans ongeveer 70%. De nieuwe robotmaaier van Husqvarna kan terreinen tot 3500 m2 aan en produceert in werking 62 dB.


“De Husqvarna Automower® 435X AWD zet een nieuwe standaard voor robotmaaiers. Hij combineert perfecte maaiprestaties in 'onmogelijke tuinen' met meerdere interactieve functies.


tot 3500m²


Wordt geleverd zonder krammen en draad!


NIEUW !  2 + 2 JAAR GARANTIE


2 + 2 jarige beperkte garantie is een garantie die een verlening van 2 jaar biedt op de wettelijke garantie van 2 jaar. De verlengde garantie is van toepassing indien uw automower is geregistreerd via de website van Husqvarna Nederland BV. Klik op onderstaande foto en u belandt op de site van Husqvarna waar u uw aanvraag kunt indienen 


2 plus 2 jaar garantie


WIJ LEVEREN UITSLUITEND DOOR HUSQVANA NEDERLAND GELEVERDE MACHINES EN DE DAARBIJ BEHORENDE GARANTIE!


HUSQVARNA BEHANDELT GEEN GARANTIE AANVRAGEN VAN GRIJZE IMPORT.Levertijd: Doorgaans 1-5 werkdagen in Nederland en België.
Specificaties

Husqvarna Automower 435X AWD Robotgrasmaaier NIEUW!

artnr : 967853312

Vanaf dit voorjaar kunnen de Husqvarna Automower®435X AWD en alle andere Husqvarna-robotmaaiers met Husqvarna Automower® Connect bediend worden met spraakopdrachten via Amazon Alexa en Google Home. Gebruikers kunnen de maaier via die luidsprekers met stembediening besturen. Geavanceerde gebruikers kunnen hun eigen programma voor de robotmaaier ontwerpen via IFTTT of de open API. Bovendien werkt Husqvarna Automower® Connect ook met het GARDENA SmartSystem, dat irrigatie integreert in de slimme tuin.

De spraakinteractie zal eerst in het Engels beschikbaar zijn, gevolgd door Duits en Frans. Daarna zullen er extra talen bijkomen.

Nieuwe veiligheidsfuncties

Naast de ingebouwde veiligheidsfunctie die de maaier automatisch stopt als hij wordt opgetild of omgedraaid, is de Husqvarna Automower®435X AWD ook uitgerust met diverse nieuwe functies voor meer veiligheid. Met Ultrasonic, een functie voor objectdetectie op afstand, verlaagt Husqvarna Automower® 435X AWD zijn snelheid zodra hij in de buurt een object detecteert. Gecombineerd met een rubberen voorbumper zorgt Ultrasonic voor een zachte impact wanneer de robotmaaier in contact komt met een object. Daarnaast is de Husqvarna Automower® 435X AWD ook voorzien van een automatische doorgangsfunctie en ledkoplampen.

Er zijn verschillende optionele accessoires voor de Husqvarna Automower® 435X AWD, waaronder verwisselbare kappen in wit en oranje en een borstelkit die de wielen schoonhoudt voor een nog betere tractie.

 

TECHNISCHE SPECIFICATIES

Accu

Accu capaciteit 5 Ah

Type accu Li-Ion

Accuspanning 18 V

Accu gewicht 0.7 kg

Laadstroom 7 A

Oplaadsysteem Automatisch

Gemiddeld energieverbruik bij maximaal gebruik 24 kWh

Energieverbruik tijdens maaien 40 W

Generic Power Source Battery

Oplaadtijd 30 min

Maaitijd op een lading 100 min

Capaciteit

Capaciteit werkgebied 3500 m²

Charging Station Search Methods

Volgt begrenzingskabel Nee

Volgt geleidingskabel 2

Hoofdsignaal Ja

Zoeksysteem Drievoudige zoekopdracht

Maaidek

Maaisysteem 3 pivoting razor blades

Maaihoogte, min-max 30-70 mm

Maaibreedte 22 cm

Maaibreedte 8.7 in

Afmetingen

Maaihoogte, min-max 30-70 mm

Gewicht 38.1 lbs

Gewicht 17.3 kg

Uitrusting

Alarm Hoog

Informatie paneel Large LCD display

Extra messen 9 pcs

Type Geïntegreerde

Installatie slot Ja

Toetsenbord Geen

Hefsensor Ja

Grensdraad 0 m

PIN code Ja

GPS Theft tracking Yes

Haringen 0 pcs 

Botssensor Ja

Tijdslot Ja

Timer Ja

Hypergevoelige sensoren Ja

Wielprofielen Medium

Installation Accessories

Extra messen 9 pcs

Grensdraad 0 m niet inbegrepen

Haringen 0 pcs niet inbegrepen


Motor and Cutting System

Mes motortype 3-phase, DC

Aandrijving motortype Ultrasilent drive, DC

Product

Type Geïntegreerde

Informatie paneel Large LCD display

Toetsenbord Geen

Software update mogelijkheid Ja

Timer Ja

Wielprofielen Medium

Productivity

Maaicapaciteit per uur 146 m²

Oplaadsysteem Automatisch

Maximaal niveauverschil voor grensdraad 50 %

Maximaal niveau verschil in werkgebied 70 %

Navigatie systeem Onregelmatig

Capaciteit werkgebied 3500 m² ±20%

Capaciteit werkgebied 3500 m²

Safety and Security Features

Alarm Hoog

Installatie slot Ja

Hefsensor Ja

PIN code Ja

Botssensor Ja

Tijdslot Ja

Geluidsniveau

Geluidsniveau Guaranteed sound level 62 dB(A)

Geluidsniveau Measured sound level 60 dB(A)

Video bekijken

Garantie

Dit vinden wij heel belangrijk en staat bij ons dan ook hoog in het vaandel !
Wij gaan immers voor goede kwaliteit en een goede service.

DBS Maaitechniek is dealer van alle aangeboden merken. Wij beschikken over een eigen showroom, werkplaats en service afdeling.
Voor alle door ons geleverde producten geldt een volledige fabrieksgarantie.

Reparatie van de machines:

Indien een bij De Tuinmachine.nl / DBS Maaitechniek besteld product in de garantieperiode defect raakt kunt u het product terugsturen of langsbrengen bij DBS Maaitechniek.

Wij zorgen dan voor de verdere afhandeling van de reparatie en zorgen dat de machine weer zo snel mogelijk bij u terug is.

Klachten:

De Tuinmacnine.nl / DBS Maaitechniek streeft naar een zo correct mogelijke afhandeling van uw bestelling. Mocht u toch een slechte ervaring hebben met onze service, dan horen wij dit graag. We doen er dan alles aan om u alsnog tevreden te stellen.

U kunt uw klacht richten aan de afdeling Klantenservice : 

klantenservice@dbsmaaitechniek.nl

U krijgt altijd binnen 1 week uitsluitsel over uw klacht.

Retourrecht

14 dagen Retourrecht

Bij koop op afstand heeft u als consument het recht op een zichttermijn van 14 dagen na ontvangst van de bestelling. U mag een product zonder opgaaf van reden aan ons terugsturen, het product dient in de originele verpakking en in stevige kartonnen verzenddoos te worden geretourneerd. Wij adviseren daarom altijd de verzenddoos en originele verpakking zorgvuldig open te maken, zodat u deze eventueel weer kunt gebruiken om de bestelling terug te sturen. Het is niet de bedoeling dat het product tijdens deze periode wordt gebruikt. U heeft recht op een zichttermijn, dit is géén probeertermijn.

Download hier ons retourformulier.

Hoe kan ik gebruik maken van het zichttermijn?


Alle bestellingen hebben het recht van restitutie tot 14 dagen na ontvangst van de bestelling. Houdt u rekening met onderstaande:

•          Retour zendingen worden alleen in behandeling genomen wanneer de bestelling, indien ongeschonden, in originele verpakking en in stevige verzenddoos worden geretourneerd. Bij producten die beschadigd zijn of gebruikssporen vertonen behouden wij ons het recht de retour te weigeren.
•          Na ontvangst van uw retour wordt deze spoedig verwerkt en wordt indien gewenst het aankoopbedrag retour gestort of een vervangend artikel geleverd.
•          Wij adviseren u om een bewijs van retour zenden te vragen bij de PostNL punt.
•          Voeg altijd een volledig ingevuld retourformulier bij aan uw retourzending.

Doorlooptijd van het retourproces
U ontvangt een bevestiging wanneer wij de producten retour hebben ontvangen en in de retourzending in behandeling wordt genomen. Binnen twee weken wordt uw aankoopbedrag teruggestort of ontvangt u een nieuw product.

Vragen over dit product?

Heeft u vragen over dit product, of bijvoorbeeld de garantie? Bel ons dan op Tel.: 035-6423358, of mail ons via klantenservice@dbsmaaitechniek.nl

Loading...