Grootste online tuinmachine winkel van Nederland.
WIJ LEVEREN OOK IN BELGIË

Gardena Smart SILENO City SET Robotgrasmaaier

€ 1.199,00

€ 1.139,00

artnr : 19066-26


De robotgrasmaaier voor stadstuinen!


Met zijn SensorCut systeem maait de GARDENA SILENO city uw gras op een nauwkeurige en betrouwbare manier. De SILENO city is geschikt voor kleinere gazons tot 500m². Hij maait op hellingen tot 25% en ook smalle doorgangen zijn geen probleem. Het zwenkbare achterwiel geeft de robotmaaier zijn uitstekende flexibiliteit en wendbaarheid, ideaal voor kleine en smalle tuinen. De nieuwe SILENO city werkt tijdens alle weersomstandigheden en is zo stil dat hij nauwelijks gehoord zal worden. Als het werk klaar is, keert hij automatisch terug naar het laadstation. Tijdens de installatie leidt de installatiehulp u door de menu's en berekent hij een maaiplan.


SET
De maaitijden kunt u ook instellen via de smart App en afstemmen op de besproeiingstijden van de smart Water Control. De Smart Gateway maakt gebruik van uw bestaande router en zorgt voor het centrale netwerk. De gateway fungeert als het hart van het smart system en zorgt voor een draadloze verbinding tussen alle GARDENA smart system apparaten in de tuin en de GARDENA smart App.Levertijd: Doorgaans 1-5 werkdagen in Nederland en België.
Specificaties

Gardena smart SILENO City SET Robotgrasmaaier 

artnr : 19066-26

Technische specificaties

Artikelnr.

19066-26

EAN-Code:

4078500032759

Productiviteit

Capaciteit werkgebied

500 m² ±20%

Oplaadsysteem

Automatisch

Maximaal niveau verschil in werkgebied

25 %

Product

Informatie paneel

LCD display met instellingen menu

Timer

Ja

Type

Geïntegreerde

Vermogen en opladen

Type accu

Li-Ion

Oplaadtijd

60 min

Maaitijd op een lading

65 min

Gemiddeld energieverbruik bij maximaal gebruik

4 kWh

Motor- en maaisysteem

Maaisysteem

3 pivoting razor blades

Maaihoogte, min-max

20-50 mm

Maaibreedte

16 cm

Gegevens geluid en lawaai

Geluidsniveau Guaranteed sound level

58 dB(A)

Kenmerken veiligheid en beveiliging

Alarm

Nee

PIN code

Ja

Hefsensor

Ja

Botssensor

Ja

Installatie-accessoires

Grensdraad

150 m 

Haringen

200 pcs

Totale afmetingen

Afmetingen product, LxBxH

55x38x23 cm

Gewicht

7.3 kg


Garantie

Dit vinden wij heel belangrijk en staat bij ons dan ook hoog in het vaandel !
Wij gaan immers voor goede kwaliteit en een goede service.

DBS Maaitechniek is dealer van alle aangeboden merken. Wij beschikken over een eigen showroom, werkplaats en service afdeling.
Voor alle door ons geleverde producten geldt een volledige fabrieksgarantie.

Reparatie van de machines:

Indien een bij De Tuinmachine.nl / DBS Maaitechniek besteld product in de garantieperiode defect raakt kunt u het product terugsturen of langsbrengen bij DBS Maaitechniek.

Wij zorgen dan voor de verdere afhandeling van de reparatie en zorgen dat de machine weer zo snel mogelijk bij u terug is.

Klachten:

De Tuinmacnine.nl / DBS Maaitechniek streeft naar een zo correct mogelijke afhandeling van uw bestelling. Mocht u toch een slechte ervaring hebben met onze service, dan horen wij dit graag. We doen er dan alles aan om u alsnog tevreden te stellen.

U kunt uw klacht richten aan de afdeling Klantenservice : 

klantenservice@dbsmaaitechniek.nl

U krijgt altijd binnen 1 week uitsluitsel over uw klacht.

Retourrecht

14 dagen Retourrecht

Bij koop op afstand heeft u als consument het recht op een zichttermijn van 14 dagen na ontvangst van de bestelling. U mag een product zonder opgaaf van reden aan ons terugsturen, het product dient in de originele verpakking en in stevige kartonnen verzenddoos te worden geretourneerd. Wij adviseren daarom altijd de verzenddoos en originele verpakking zorgvuldig open te maken, zodat u deze eventueel weer kunt gebruiken om de bestelling terug te sturen. Het is niet de bedoeling dat het product tijdens deze periode wordt gebruikt. U heeft recht op een zichttermijn, dit is géén probeertermijn.

Download hier ons retourformulier.

Hoe kan ik gebruik maken van het zichttermijn?


Alle bestellingen hebben het recht van restitutie tot 14 dagen na ontvangst van de bestelling. Houdt u rekening met onderstaande:

•          Retour zendingen worden alleen in behandeling genomen wanneer de bestelling, indien ongeschonden, in originele verpakking en in stevige verzenddoos worden geretourneerd. Bij producten die beschadigd zijn of gebruikssporen vertonen behouden wij ons het recht de retour te weigeren.
•          Na ontvangst van uw retour wordt deze spoedig verwerkt en wordt indien gewenst het aankoopbedrag retour gestort of een vervangend artikel geleverd.
•          Wij adviseren u om een bewijs van retour zenden te vragen bij de PostNL punt.
•          Voeg altijd een volledig ingevuld retourformulier bij aan uw retourzending.

Doorlooptijd van het retourproces
U ontvangt een bevestiging wanneer wij de producten retour hebben ontvangen en in de retourzending in behandeling wordt genomen. Binnen twee weken wordt uw aankoopbedrag teruggestort of ontvangt u een nieuw product.

Vragen over dit product?

Heeft u vragen over dit product, of bijvoorbeeld de garantie? Bel ons dan op Tel.: 035-6423358, of mail ons via klantenservice@dbsmaaitechniek.nl

Loading...