Grootste online tuinmachine winkel van Nederland.
WIJ LEVEREN OOK IN BELGIË

Echo Robotics TM-1000 Robotgrasmaaier

€ 8.645,00

artnr : TM1000


NIEUW!


De Echo TM-1000 Turf mower is de meest geschikte automatische grasmaaier voor particulieren, openbare instellingen en bedrijven die groene ruimtes tot 12.000 m² moeten verzorgen.


De TM-1000 heeft 3 zwevende maaikoppen die zich perfect aanpassen aan de eigenschappen van het terrein. De in het totaal 9 roestvrijstalen messen garanderen een perfecte continue mulching. Deze robotgrasmaaier is ook uitgerust met sonars die elk onverwacht obstakel detecteren en de maaier zo nodig onmiddellijk laten stoppen. Altijd perfect gemaaid gras zonder geluidsoverlast.


Onderhoudt automatisch uw groene ruimtes zonder dat hiervoor tussenkomst van personen nodig is. Niet alleen stil en ecologisch, maar ook de gebruikskosten zijn lager. Het laadproces bij het laagspanningsstation gebeurt automatisch en veilig. Duurzaam maaien met een gemiddeld jaarlijks energieverbruik van amper 580 kWh.


Deze robotgrasmaaier onderhoudt volledig zelfstandig uw gazons. U bespaart meer tijd en geld dan ooit tevoren. 


messen 9


capaciteit 12000 m² 


mmmaaibreedte 633 


maaikoppen 3


*LET OP: DE GETOONDE PRIJS IS ENKEL VOOR DE MACHINE!

Levertijd: Doorgaans 1-5 werkdagen in Nederland en België.
Specificaties

Echo Robotics TM-1000 Robotgrasmaaier

artnr : TM1000


Max. maaioppervlak 12.000 m²

Maaibreedte 633 mm

Aantal maaikoppen 3

Aantal messen 9

Snelheid 2.8 km/h

Accutype LIFePo4

Standaardaccucapaciteit 19,2 Ah

Accuspanning 26.4 V

Laadtijd 80 min

Gemiddeld jaarverbruik 580 kWh

Diefstalbeveiliging Ja

Max. geluidsniveau 52dB

Track & Trace + sms Inbegrepen

Gewicht (kg) 48 kg

Afmetingen (lengte x breedte x hoogte) 100x104x46

Minimale maaihoogte 20 mm

Maximale maaihoogte 100 mm

Standaard max. helling 35%

Aangepast maaien Standaard

Multizonefunctie Ja

Obstakelsonar Ja

Fleet management-systeem Ja

 

VERLENGDE GARANTIE TM-1000

1 jaar :  € 216,-

2 jaar :  € 692,-

3 jaar : € 1059,-

 

 


Video bekijken

Garantie

Dit vinden wij heel belangrijk en staat bij ons dan ook hoog in het vaandel !
Wij gaan immers voor goede kwaliteit en een goede service.

DBS Maaitechniek is dealer van alle aangeboden merken. Wij beschikken over een eigen showroom, werkplaats en service afdeling.
Voor alle door ons geleverde producten geldt een volledige fabrieksgarantie.

Reparatie van de machines:

Indien een bij De Tuinmachine.nl / DBS Maaitechniek besteld product in de garantieperiode defect raakt kunt u het product terugsturen of langsbrengen bij DBS Maaitechniek.

Wij zorgen dan voor de verdere afhandeling van de reparatie en zorgen dat de machine weer zo snel mogelijk bij u terug is.

Klachten:

De Tuinmacnine.nl / DBS Maaitechniek streeft naar een zo correct mogelijke afhandeling van uw bestelling. Mocht u toch een slechte ervaring hebben met onze service, dan horen wij dit graag. We doen er dan alles aan om u alsnog tevreden te stellen.

U kunt uw klacht richten aan de afdeling Klantenservice : 

klantenservice@dbsmaaitechniek.nl

U krijgt altijd binnen 1 week uitsluitsel over uw klacht.

Retourrecht

14 dagen Retourrecht

Bij koop op afstand heeft u als consument het recht op een zichttermijn van 14 dagen na ontvangst van de bestelling. U mag een product zonder opgaaf van reden aan ons terugsturen, het product dient in de originele verpakking en in stevige kartonnen verzenddoos te worden geretourneerd. Wij adviseren daarom altijd de verzenddoos en originele verpakking zorgvuldig open te maken, zodat u deze eventueel weer kunt gebruiken om de bestelling terug te sturen. Het is niet de bedoeling dat het product tijdens deze periode wordt gebruikt. U heeft recht op een zichttermijn, dit is géén probeertermijn.

Download hier ons retourformulier.

Hoe kan ik gebruik maken van het zichttermijn?


Alle bestellingen hebben het recht van restitutie tot 14 dagen na ontvangst van de bestelling. Houdt u rekening met onderstaande:

•          Retour zendingen worden alleen in behandeling genomen wanneer de bestelling, indien ongeschonden, in originele verpakking en in stevige verzenddoos worden geretourneerd. Bij producten die beschadigd zijn of gebruikssporen vertonen behouden wij ons het recht de retour te weigeren.
•          Na ontvangst van uw retour wordt deze spoedig verwerkt en wordt indien gewenst het aankoopbedrag retour gestort of een vervangend artikel geleverd.
•          Wij adviseren u om een bewijs van retour zenden te vragen bij de PostNL punt.
•          Voeg altijd een volledig ingevuld retourformulier bij aan uw retourzending.

Doorlooptijd van het retourproces
U ontvangt een bevestiging wanneer wij de producten retour hebben ontvangen en in de retourzending in behandeling wordt genomen. Binnen twee weken wordt uw aankoopbedrag teruggestort of ontvangt u een nieuw product.

Vragen over dit product?

Heeft u vragen over dit product, of bijvoorbeeld de garantie? Bel ons dan op Tel.: 035-6423358, of mail ons via klantenservice@dbsmaaitechniek.nl

Loading...